Trupa Scorpions vine la Bucureşti pe 9 iunie

de:
09 feb. 2011
2 Afișari
Trupa Scorpions vine la Bucureşti pe 9 iunie

Membrii Scorpions şi-au anunţat retragerea prin acest turneu gigant care a început pe 10 martie anul trecut, la Praga şi care se va încheia la sfârşitul anului 2012. Staff-ului tehnic al formaţiei Scorpions numără peste 110 membri iar trupa o să vină în Bucureşti cu două zile înainte de concert, cu un avion privat, din Budapesta. De la aeroport vor fi luaţi de cinci limuzine. Concertul de la Zona Arena va fi organizat de compania Project Events, scrie Mediafax.

Preţurile biletelor sunt: 128 de lei la Gazon B, 190 de lei la Gazon A, 265 de lei în faţa scenei, în sectorul Golden Circle, şi 350 de lei la tribună. Acestea se gasesc în perioada 10 – 13 februarie doar din Magazinul biletoo.ro din Unirea Shopping Center, unde vor fi puse în vânzare şi 500 de bilete la preţuri promoţionale, reduse cu 15%, în sectoarele Golden Circle şi Gazon A.

De luni biletele vor putea fi găsite şi în Magazinele Diverta, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro şi ticketpoint.ro.

Cookies