Trupa Paraziţii şi-a închis site-ul. De ce a luat Cheloo a luat această decizie

de:
19 apr. 2016
1 Afișari
Trupa Paraziţii şi-a închis site-ul. De ce a luat Cheloo a luat această decizie

În timp ce toți artiștii aleargă dupa vizualizări, trupa Paraziții a ales să fie fidelă fanilor care le cumpără muzica și le-a aratat doar lor, în premieră, clipul in care apar Mihai Mărgineanu, Costel, Phane Buton (DaHood Justice) alături de Freaka, Ombladon și Cheloo, într-o piesă care ironizează activitatea poliției.

În piesa asta noi nu ne luăm de un polițist anume, ci de instituție în sine, cu toate bubele pe care le are din cap până-n picioare„, spune Cheloo despre „Poliția trece”.

„Poliția trece” a adunat 250.000 de vizualizări la doar 4 zile de la lansare, iar numărul mare de fani care și-au dorit să vadă piesa în premieră a surprins pe toată lumea, blocând site-ul în prima zi pentru câteva momente.

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat, Paraziții a cântat piesele noului album „Lovitura de pedeapsă” în Londra în fața unei audiențe de români stabiliți în Anglia, români care știau deja versurile. Nu este prima dată când Paraziții surprind publicul cu acțiuni fidele credinței lor de a se lupta cu neregulile sistemului, una dintre cele mai spectaculoase acțiuni înregistrandu-se în 2000 când l-au luat aliat pe fondatorul revistei Hustler, Larry Flint, pentru a critica cenzura din presa românească.

Cookies