BAZAR

Trupa Nazareth concertează vineri la Hard Rock Cafe

Fanii celebrilor scoțieni vor avea posibilitatea să asculte live piese precum „Love Hurts”, „Dream On”, „Hair Of The Dog”, „Holly Roller”,”Sunshine” sau „Miss Misery”.

Biletele pentru concertul Nazareth de la București, care începe la ora 22,00, pot fi achiziționate la prețul de 60 de lei, cu loc în picioare în fața scenei, și 90 de lei, cu loc la masă (număr limitat de bilete — fumători sau nefumători) și pot fi procurate online de pe www.iabilet.ro, de la Hard Rock Cafe și din rețeaua IaBilet, informează un comunicat remis Agerpres.

Invitata specială a serii este trupa AURA, una dintre trupele de rock din noul val în continuă creștere, mai ales după ce au câștigat concursul Metalhead „The Road To Kavarna” și au cântat pe scena festivalului Kavarna Rock din Bulgaria.

În vârful carierei, Nazareth a vândut milioane de albume și zeci de milioane de bilete. Membrii trupei sunt considerați adevărați pionieri ai rockului deveniți legende. Nazareth a început să cânte în cluburile scoțiene la sfârșitul anilor ’60 și a reușit ca în doar câțiva ani să scoată un album care până și în prezent reprezintă o referință pentru orice ascultător de rock: „Hair of The dog”, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N’ Roses.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button