SMART CITY

Trupa Magnolia lansează piesa „If I Could Press A Button”

Magnolia a inceput luna iulie in forta, cu un show in cadrul B’ESTFEST Summer Camp, in aceeasi zi cu Asian Dub Foundation, LAMB si Mika, reintrand apoi in studio pentru a finaliza noul single „If I Could Press A Button„.

Piesa, cunoscuta deja fanilor din concerte sau aparitii TV, poate fi ascultata online pe canalul de Youtube al proiectului – http://youtu.be/_DFuQqTSXjk si descarcata gratuit de pe  siteul oficial, www.magnoliamusic.ro

Single-ul pastreaza acelasi stil retro-electro-pop cu care Raluca Leahu – vocea din spatele proiectului Magnolia – ne-a obisnuit si este „o combinatie de vechi cu nou, atat ca stil de instrumentatie, cat si ca energie„, dupa cum declara chiar Raluca. „Mesajul meu ar fi sa dam o sansa muzicii sa ne bucure. Sper din tot sufletul ca piesa va placea”.

Magnolia isi va petrece o mare parte a acestei veri in studio, unde in prezent lucreaza la noi piese, care isi vor gasi locul pe materialul discografic  de debut, ce urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Intre timp, trupa pregateste si un nou show live, orientat mai mult spre zona electro, data fiind si schimbarea de componenta:  Marius SilionSecuem„, cel care a castigat concursul de remix-uri pentru piesa „Music” (http://youtu.be/_DFuQqTSXjk), este noul membru Magnolia, ocupandu-se in concerte de partea de synth  / fx / samples, alaturi de Raluca (voce), Dan Leahu (chitara & synth) si Bogdan Morosanu (tobe).

http://www.magnoliamusic.ro/

http://www.magnoliamusic.ro/download/

http://www.youtube.com/romagnolia

http://www.facebook.com/magnoliamusic


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button