Trupa legendară Europe va concerta în București

de:
21 feb. 2015
0 Afișari
Trupa legendară Europe va concerta în București

Concertul, care iniţial ar fi trebuit să se desfăşoare în luna Noiembrie, la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificări ce au intervenit în planul turneului pe care îl desfăşurau artiştii în acel moment, scrie realitatea.net.

Ziua de 11 Iunie, noua dată de desfăşurare a concertului, aduce şi schimbări privind locaţia evenimentului, fapt ce va reprezenta, fără doar şi poate, un avantaj major pentru iubitorii muzicii rock. Concertul se va desfăşura la Arenele Romane, cea mai cunoscută locaţie a muzicii rock, a cărei capacitate le permite organizatorilor să pună în vânzare bilete la preţuri accesibile. Astfel, toţi cei interesaţi îşi vor putea procura biletele la preţuri variabile, în funcţie de amplasament, după cum urmează: VIP – 175 lei, Categoria I – 135 lei, Categoria II – 95 lei.

Biletele au fost puse în vânzare şi sunt disponibile în reţeaua EVENTIM, la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărtureşti, Humanitas şi online, prin eventim.ro.

Toţi clienţii care şi-au păstrat biletele achiziţionate pentru concertul Europe anunţat pentru luna Noiembrie vor beneficia de locuri în zona VIP a noii locaţii.

În afara noilor piese, publicul din România va putea asculta „The Final Countdown”, „Rock the Night” sau „Carrie”, celebrele melodii care au cucerit audienţa din întreaga lume.

În România, cel mai popular album lansat de Europe este „The Final Countdown”, apărut în anul 1986 şi vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în SUA.

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri ce au înregistrat vânzări însemnate şi au adus distincţii şi premii muzicale foarte importante.

Cookies