BAZAR

Trupa Korn va concerta, pe 3 august, la Arenele Romane

Korn va cânta anul acesta pentru prima dată la Bucureşti. Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, şi marchează cea de-a doua vizită a trupei în România, după prezenţa în cadrul ediţiei din 2010 a festivalului Peninsula din Târgu-Mureş, scrie mediafax.ro.

Korn va ajunge pentru prima dată şi la Bucureşti, în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James ‘Munky’ Shaffer (chitară), Brian ‘Head’ Welch (chitară, backing vocal), Reginald ‘Fieldy’ Arvizu (bass) şi Ray Luzier (tobe, percuţie).

Concertul va include cele mai cunoscute melodii ale Korn, dar şi piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a formaţiei.

În deschiderea concertului, publicul va putea să-i vadă pe Point Blank din Macedonia, dar şi pe cei de la Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe din România.

Korn este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume ale curentului nu metal, având peste 20 de ani de cariera de-a lungul căreia au reuşit să-şi păstreze un loc fruntaş în lista preferinţelor iubitorilor acestui gen. Lansată în 1993 cu albumul demo „Neidermayer’s Mind”, Korn a cunoscut succesul internaţional odată cu cel de-al treilea album din carieră, „Follow the Leader” (1998), care a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200, fiind răsplătit cu cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button