Trupa Gipsy Kings revine la București pe 1 aprilie. Artiștii vor cânta pe scena de la Berăria H

19 mart. 2023
347 afișări
Trupa Gipsy Kings revine la București pe 1 aprilie. Artiștii vor cânta pe scena de la Berăria H
Trupa Gipsy Kings revine la București pe 1 aprilie. Artiștii vor cânta pe scena de la Berăria H. Sursa foto: Facebook - The Gipsy Kings

Faimoasa trupă de flamenco și salsa, Gipsy Kings, renumită pentru piesele sale ajunse în topurile muzicale, revine la București pe data de 1 aprilie, la Berăria H. Artiștii au câștigat, în anul 2014, un premiu Grammy pentru albumul „Savor Flamenco”.

Gipsy Kings susțin la București un nou spectacol muzical la Berăria H

Trupa Gipsy Kings este cunoscută la nivel internațional pentru piesele lor devenite hit-uri, precum „Djobi, Djoba”, „Volare”, „Un Amor”, „Bamboleo” sau „Escucha me”. Aceștia și-au câștigat succesul la sfârșitul anilor ’80.

Artiștii au reușit să vândă peste 18 milioane de albume în toată lumea, câștigând și un premiu Grammy pentru cel mai bun album lansat în anul 2014, mai exact „Savor Flamenco”. Astfel, a devenit cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Accesul se va face la ora 20:30, iar spectacolul va începe la 22:15.

Aceasta este lista cu prețurile biletelor pentru fiecare categorie, iar biletele presale au un preț redus până pe 23 martie:

 • 219 lei – Cat. A presale – în fața scenei cu loc la masă (în limita a 200 locuri),
 • 129 lei – Cat. B presale – acces general cu loc la masă (în limita a 300 locuri),
 • 79 lei – Cat. C presale – părțile laterale cu loc la masă (în limita a 150 locuri),
 • 449 lei – Voucher Cat. A+ / VIP – include acces + consumație: open bar, open bufet – balconul din fața scenei cu loc la masă.

Din data de 24 martie, prețurile biletelor vor fi următoarele:

 • 249 lei – Cat. A – parter, în fața scenei cu loc la masă,
 • 159 lei – Cat. B – acces general cu loc la masă,
 • 99 lei – Cat. C – părțile laterale cu loc la masă,
 • 449 lei – Voucher Cat. A+ / VIP – include acces + consumație: open bar, open bufet – balconul din fața scenei cu loc la masă.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Rezervările se pot face:

 • prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play și AppStore),
 • la telefon 0725.345.345 sau 0743.345.345,
 • prin email la [email protected].

Tânărul pianist Kirill Richter va susține un concert la Palatul Bragadiru

Tot pe data de 1 aprilie, unul dintre cei mai cunoscuți pianiști contemporani, Kirill Richter, va susține un concert la București, în incinta Palatului Bragadiru.

Kirill Richter, în vârstă de 33 de ani, realizează muzică în mod special pentru televiziune, teatru, balet și cinema. Acesta a compus tematica muzicală pentru Cupa Mondială de Fotbal, iar acest lucru i-a adus faima în anul 2018.

Concertul pe care-l va susține la București se intitulează „Sounds and Senses” și va avea loc sâmbătă, 1 aprilie 2023, începând cu ora 19:00. Tânărul pianist Kirill Richter îi va încânta pe participanți cu fragmente muzicale din albumul său de debut, „Chronos”.

De asemenea, acesta va fi acompaniat de violonista Alena Zinovieva și de violoncelistul Avgust Krepak, cei trei formând grupul muzical The Richter Trio.

Mai multe informații se găsesc în acest articol:

Cookies