BAZAR

Trupa 3 Sud Est s-a reunit: Publicul încă ne iubește

După 6 ani în care 3 Sud Est a dispărut din peisajul muzical autohton, iar membrii trupei s-au axat fie pe proiecte solo, fie s-au ocupat de propriile lor business-uri, Laurenţiu Duţă, Viorel Sipoși şi Mihai Budeanu au decis să revină pe scenă în formula în care au atras sute de mii de fani. Cu ocazia anunţului oficial privind reunirea trupei, 3 Sud Est a lansat şi un nou single, intitulat „Emoţii” – prima piesă pe care membrii trupei au realizat-o până acum.

„Gândurile de reunire au venit cam prin 2012, când am avut prima apariţie după separarea noastră din 2008, la Romanian Music Awards, la Craiova. Acolo am văzut că publicul încă ne iubeşte şi s-a încolţit ideea să continuăm. Iniţial am vrut noi să facem un mega-turneu în ţară, dar nu am găsit pârghiile necesare să facem asta, iar apoi ne-am gândit uşor, uşor că poate o piesă şi un concert la Sala Palatului ne-ar aduce din nou în atenţia publicului, ceea ce se va şi întâmpla. Am lansat piesa „Emoţii”, iar concertul va avea loc pe 9 mai la orele 19.30, la Sala Palatului. Până atunci vom concerta, mai mult ca sigur, şi în ţară, dar în Bucureşti atunci va fi primul eveniment mare cu noua formulă 3 Sud Est. Va fi, de fapt, prezentarea noului 3 Sud Est. Adică, trupă, band, show, emoţie, spectacol. Show-ul va fi la un alt nivel şi, în primul rând, tot concertul va fi live, asta e una dintre noutăţile cu care venim acum. Credem că fanii din trecut vor reacţiona mai bine la reunirea trupei. Sperăm să îi atragem şi pe adolescenţii de acum. Noi am fi fericiţi dacă ar fi din nou alături de noi fanii din trecut. Dacă vom convinge şi noua generaţie, cu atât mai bine”, au declarat, pentru B365.ro, membrii trupei 3 Sud Est.

Membrii trupei au anunţat că primul clip al noului single 3 Sud Est – „Emoţii” – va apărea în trei săptămâni – maxim o lună.

ASCULTĂ AICI NOUL SINGLE, EMOŢII, al trupei 3 SUD EST

În perioada în care au lipsit din peisajul mediatic Laurenţiu, Viorel şi Mihai s-au ocupat „cu ce a putut fiecare”. „Eu cu studioul, Viorel are o afacere, un restaurant în Kogălniceanu, la baza NATO, iar Mihai s-a ocupat de studio şi a mai colaborat cu mai mulţi DJ din Europa, mai mult pe partea de clubbing”, a declarat Laurenţiu Duţă.

În ceea ce priveşte proiectele solo pe care membrii trupei le-au derulat în perioadele în care nu au mai concertat împreună, Laurenţiu, Viorel şi Mihai spun că acestea „au mers ok, dar nu la nivelul 3 Sud Est”.

Întrebaţi de reporterii B365.ro când vor să lanseze primul album, membrii trupei nu s-au mai arătat la fel de încrezători într-un asemenea proiect. „Primul album mai durează, până facem 12 piese. În primul rând, nu ştiu dacă mai există piaţă pentru albume, dar probabil că vor fi nişte single-uri. Vom testa piaţa, pentru că doar ce am terminat cu un Best Of”, au mai spus membrii 3 Sud Est.

Chiar dacă nu îi atrage ideea lansării unui album, Laurenţiu, Viorel şi Mihai sunt încrezători că evenimentul organizat în mai la Sala Palatului va avea un real succes. „Cred că o să fie nebunie la Sala Palatului, pe 9 mai, nu cred, sunt convins. Fanii vor veni cu emoţie şi noi cu o emoţie mai mare decât a lor”, a spus Mihai Budeanu.

În final, membrii trupei 3 Sud Est le-au transmis fanilor următorul mesaj: „Vă iubim şi vă aşteptăm la concertele noastre şi să ne ascultaţi muzica”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button