„Trotuarul Minuscul de București”, cu șanse reale la Cartea Recordurilor, ediția neplăcută. Poți să treci dacă faci antrenament la bârnă sau te transformi în pisică

12 iul. 2023
6248 Afișari
"Trotuarul Minuscul de București", cu șanse reale la Cartea Recordurilor, ediția neplăcută. Poți să treci dacă faci antrenament la bârnă sau te transformi în pisică | Sursa foto: Facebook - Sector 2 - Informaţii şi dezbateri

Un trotuar de pe o stradă din Sectorul 2 are toate șansele să intre în cartea recordurilor mondiale. Mai multe imagini au fost publicate pe un grup de Facebook, iar oamenii au făcut haz de necaz. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a răspuns sesizării.

Un trotuar care se amenajează în Sectorul 2 are 70 de centimetri. „Puțin antrenament la bârnă și se rezolvă!”

O locuitoare din Sectorul 2 a sesizat, pe grupul de Facebook „Sector 2 – Informaţii şi dezbateri”, că un trotuar care se amenajează pe Strada Costache Conachi are doar 70 de centimetri lățime, după cum prevede proiectul, spațiul fiind insuficient pentru a fi circulat. Acesta a fost mesajul doamnei însoțit de mai multe imagini:

Bună ziua, Dl Primar! Mă numesc Cergan și ne cunoaștem de când cu reabilitarea blocului din str. Costache Conachi nr 8. Strada Costache Conachi este reamenajată, proiectul pt trotuar prevede ca acesta să fie de 70 cm, lățime total insuficientă pt a fi circulabil. Vă atașez poze și vă rog să-mi spuneți cum putem organiza o vizită a Dvstra, împreună cu proiectantul pentru găsirea unei soluții acceptabile.

Autoarea postării a găsit și o soluție pentru această problemă. Gardul care împrejmuiește o curte de bloc ar putea să fie scos pentru a permite mărirea trotuarului:

O soluție ar fi scoaterea gardului de metal, pe care chiar Dvstra ați spus că o doriți.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a răspuns, printr-un comentariu, la sesizarea făcută de cea care a publicat imaginile. Acesta a spus că nu betonarea spațiului public ar fi o soluție:

Din ce țin minte, acea stradă este foarte îngustă, nu respectă niciun normativ. Voi discuta cu proiectantul să vedem care sunt soluțiile. Dar nu cred că betonarea spațiului verde este una din soluțiile acceptabile.

În secțiunea de comentarii, oamenii au făcut haz de necaz:

  • „Pe lângă lățimea trotuarului e genial șirul de dublă bordură :))))) Stâlpișorii mai lipsesc de acolo.” – C. R.
  • „Ăla e trotuar? Echilibristică faci pe el😡” – A. V.
  • „Cred că trebuie să mergeți pe o parte.” – B. M.
  • „Puțin antrenament la bârnă și se rezolvă!” – N. G.
  • „Se merge cu spatele la gard, pâș-pâș.” – D. M. I.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies