Trotuarul din zona Buzești, plin de mașini parcate ilegal. „Vrem schimbare” a trimis sesizare pe numărul de WhatsApp al Poliției Locale S1: „Funcționează!”

08 mart. 2023
492 afișări
Trotuarul din zona Buzești, plin de mașini parcate ilegal. „Vrem schimbare” a trimis sesizare pe numărul de WhatsApp al Poliției Locale S1:
Trotuarul din zona Buzești, plin de mașini parcate ilegal. „Vrem schimbare” a trimis sesizare pe numărul de WhatsApp al Poliției Locale S1: "Funcționează!". Sursa foto: Facebook/ Vrem schimbare

Reprezentanții comunității „Vrem schimbare” au fotografiat trotuarul din zona Buzești ce era plin de mașini parcate ilegal, pietonii fiind nevoiți să facă slalom printre autovehicule. Astfel, au decis să trimită sesizare către Poliția Locală Sector 1 pe WhatsApp, iar autoritățile au luat măsuri.

Trotuarul din zona Buzești, ocupat de mașini parcate ilegal

Miercuri, 8 martie 2023, în jurul prânzului, mai multe mașini erau parcate ilegal pe trotuarul din zona Strada Buzești, numărul 64, București.

În acest context, reprezentanții „Vrem schimbare” povestesc într-o postare pe pagina de Facebook că au trimis sesizare către Poliția Locală Sectorul 1 pe numărul de WhatsApp – 0745 093 940, iar oamenii legii au acționat în consecință:

Am trimis sesizare la Poliția Locală Sector 1 via WhatsApp (0745 093 940) și funcționează.

Reprezentanții comunității îi încurajează pe bucureșteni să ceară eliberarea domeniului public ocupat abuziv și cu încălcarea legii.

Sursa foto: Vrem schimbare
Pietonii au rămas cu o mică „alee” din acel trotuar, din cauza mașinilor parcate neregulamentar. Sursa foto: Vrem schimbare

Poliția Locală S1 are număr de WhatsApp special

De curând, Poliția Locală Sectorul 1 i-a anunțat pe bucureșteni că pot trimite sesizări la un număr special de WhatsApp. Pietonii care vor să reclame mașinile parcate neregulamentar pe trecere sau pe trotuare, dar și cei care observă gunoaie abandonate pe domeniul public, pot trimite sesizările la acest număr: 0745.093.940.

Bine de știut: Sesizările trebuie să conțină în mod obligatoriu geolocația, dar și data și ora la care au fost făcute pozele, alături de datele de identificare ale cetățeanului care a realizat sesizarea. Sesizările transmise la acest număr de  WhatsApp au același regim precum sesizările transmise prin intermediul telefonului cetățeanului 021/9540.

Dacă doriți sa ne transmiteți sesizări scrise pentru care se alocă nr. de înregistrare, va stăm în continuare la dispoziție și prin intermediul adresei de email [email protected] sau puteți depune personal petiții scrise la sediile noastre, a transmis la acea dată Poliția Locală Sector 1 pe site-ul oficial.

Cookies