Trotuarele de pe Strada Fizicienilor din București, reorganizate și modernizate. Fășia de asfalt a fost împărțită-n două, pietonii și mașinile sunt separați

09 ian. 2023
349 Afișari
Trotuarele de pe Strada Fizicienilor din București, reorganizate și modernizate. Fășia de asfalt a fost împărțită-n două, pietonii și mașinile sunt separați
Trotuarele de pe Strada Fizicienilor din București, reorganizate și modernizate. Fășia de asfalt a fost împărțită-n două, pietonii și mașinile sunt separați | Sursă foto: Facebook-Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat că au fost executate lucrări de reorganizare și de modernizare a trotuarelor aflate pe Strada Fizicienilor.

Robert Negoiță a reorganizat trotuarele de pe Strada Fizicienilor

Robert Negoiță vrea să redea trotuarele din Sectorul 3 pietonilor, iar pentru a realiza acest lucru a fost necesară o reorganizare a acestora.

Strada vizată de lucrările de modernizare și reorganizare a fost Strada Fizicienilor. În această zonă, mașinile parcau pe trotuar, iar pietonii erau nevoiți să meargă pe partea carosabilă sau să facă slalom printre vehicule.

Astfel că, edilul a venit cu o soluție pentru a rezolva această problemă. S-a decis că trotuarul să fie micșorat, pentru a crea atât un spațiu unde mașinile să parcheze, cât și loc pe unde să treacă oamenii.

Bine nu era nici pentru șoferi, nici pentru pietoni. Nu mai zic de faptul că nici normal și nici civilizat nu era, a transmis Robert Negoiță.

Trotuarele au fost clar delimitate

În urma lucrărilor ce se află încă în curs, trotuarele de pe Strada Fizicienilor au fost clar delimitate. Acest lucru va spori confortul și siguranța cetățenilor din Sectorul 3.

De asemenea, primarul a transmis că:

  • Au fost amenajate locuri de parcare,
  • Au fost plantați copaci.

Chiar dacă lucrările sunt încă în desfășurare, Robert Negoiță a anunțat că deja se poate circula adecvat și în siguranță pe respectivele trotuare. De asemenea, mașinile pot fi parcate civilizat, în locurile ce au fost special amenajate de către administrația publică în acest sens.

În această săptămână, bugetul Sectorului 3 va fi pus în dezbatere. Astfel, bucureștenii ce locuiesc în acest sector sunt invitați să participe, în data de 12 ianuarie, la dezbaterea publică.

Aceasta va avea loc la sediul Primăriei Sectorului 3, aflat pe Calea Dudești nr. 191, începând cu ora 16:00. De asemenea, cetățenii pot trimite propunerile lor, referitoare la buget, până în data de 11 ianuarie 2023.

Acestea se trimit la adresa de e-mail: [email protected]. Mailul trimis trebuie să aibă obligatoriu titlul ,,Amendament buget 2023’’.

Cookies