Trotuarele de pe Bd. Pache Protopopescu au fost reparate. S-au montat și stâlpișori ca să nu mai parcheze șoferii aici

31 mai 2024
1826 afișări
Trotuarele de pe Bd. Pache Protopopescu au fost reparate. S-au montat și stâlpișori ca să nu mai parcheze șoferii aici
Trotuarele de pe Bd. Pache Protopopescu au fost reparate. S-au montat și stâlpișori ca să nu mai parcheze șoferii aici | Sursa foto: Trustul de Clădiri Metropolitane - Facebook

Trustul de Clădiri Metropolitane București anunță că au fost finalizate lucrările de refacere a trotuarelor de pe Bulevardul Pache Protopopescu. Pe această arteră au fost montați și stâlpișori, pentru a împiedica șoferii să blocheze accesul pietonilor pe trotuare.

Trotuarele de pe Bd. Pache Protopopescu au fost reparate

Trustul de Clădiri Metropolitane București îi informează pe bucureșteni, printr-o postare pe pagina de Facebook, că lucrările de reabilitare a trotuarelor de pe Bulevardul Pache Protopopescu sunt gata.

Pentru ca mașinile să nu mai blocheze accesul pietonilor în această zonă, au fost montați stâlpișori.

Recent echipa noastră a finalizat lucrările de refacere a trotuarelor pe Bulevardul Pache Protopopescu.

Proiectul a fost prevăzut și cu montarea de stâlpi care să nu mai permită parcarea autovehiculelor pe segmentul pietonal, acestea fiind realizate de Administrația Străzilor București.

Acest aspect contribuie la îmbunătățirea aspectului estetic al zonei și asigurarea unui mediu mai sigur pentru locuitori. 

Reprezentanții inițiativei civice „Vrem Schimbare” și-au exprimat nemulțumirile față de ocuparea abuzivă a trotuarelor de pe acest bulevard în mediul online și cereau administrației publice, atunci când primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunța începerea lucrărilor, o soluție pentru ca pietonii să se deplaseze în condiții firești.

Lucrările de pe Pache Protopopescu au început în aprilie. La jumătatea lunii mai, Nicușor Dan anunța cum se desfășoară lucrările:

Se lucrează pe trotuarul de pe partea stângă, pe sensul de mers spre Șoseaua Mihai Bravu. Se decopertează stratul de asfalt existent, se fac reparații ale stratului suport, se schimbă bordura de granit acolo unde aceasta este deteriorată și se așterne un strat nou de asfalt.

Lucrările au început în luna aprilie, iar din suprafața totală de 7.700 mp, a fost asfaltată o suprafață de 2.700 mp.

Până la începutul lunii iunie, trotuarele de pe Bd. Pache Protopopescu vor fi complet reparate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies