Trotuar superb din (desigur) pavele, în sectorul domnului Robert “Pavele” Negoiță. E frumos, e lat și duce-ntr-un gard. „Să dai cu capu'”, sugerează un bucureștean

01 aug. 2023
12222 Afișari
Trotuar superb din (desigur) pavele, în sectorul domnului Robert “Pavele” Negoiță. E frumos, e lat și duce-ntr-un gard.
Trotuar superb din (desigur) pavele, în sectorul domnului Robert “Pavele” Negoiță. E frumos, e lat și duce-ntr-un gard. "Să dai cu capu'", sugerează un bucureștean  Sursa foto: Cetățean Sector 3/Facebook

Cu toții ne-am dat seama că domnul primar Robert Negoiță are o mică pasiune pentru pavele, după ce a umplut tot Sectorul 3 cu ele. A pavat trotuare, borduri, pavele vechi, treceri de pietoni și cine știe ce mai urmează.

Trotuarul care nu duce nicăieri, pavelat în trei culori

Un bucureștean s-a plimbat prin Sectorul 3 și, în timp ce mergea pe trotuar, a observat că acesta nu duce nicăieri. Dar nu asta e partea cea mai interesantă. Trotuarul, deși nu avea o destinație anume și se termina într-un gard, era pavelat în trei culori.

Bărbatul a observat acest lucru, l-a fotografiat și l-a postat repede pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, acolo unde i-a întrebat pe bucureșteni următorul lucru:

Unde ajunge trotuarul ăsta, că nu înțeleg?” – P. O. M.

Bucureștenii, la rândul lor, și-au dat cu părerea. Fiecare a venit cu câte un răspuns, evident, ironic.

Câteva dintre comentarii

  • „Ce mai contează! A dat lucrarea la gata? A ieșit pe plus? Cred că trebuia scris pe zid, LOC DE DAT CU CAPUL!” – M. F.
  • „Țara de Nicăieri!” – P. G.
  • „În capul lui Negoiță!” – V. B.
  • „Este pentru hoți. Când sunt alergați de polițiști, să nu se împiedice în bălării. Abia prind viteză și vor sări ușor gardul.” – E. C. M.

O bucureșteancă este furioasă pe pavelele lui Negoiță

Nervoasă pe pavarea excesivă a lui Robert Negoiță, o bucureșteancă s-a revoltat pe pagina de Facebook „Cetățean Sector 3”, acolo unde l-a luat la rost pe primar.

Femeia a spus că, din cauza pavelelor puse prin sector, sunetul skaterboard-urilor și trolerelor este amplificat și că este deranjată de acest lucru.

Să…. ceva pe pavelele tale, Negoiță, și așa suntem sufocați fonic, acum e și mai rău, trolerele, skateboard-urile se aud amplificat. Ai plănuit să ne distrugi până și liniștea minimă pe care o aveam, idiotule, tu cu toți sfătuitorii de doi lei, care presupun că nu locuiesc în acest sector, și, culmea, stau la un etaj superior, dar se aude ca și cum aș sta la parter!” a scris M. S.

Astfel, rămâne de văzut ce va mai pava Negoiță pe viitor și pe cine va mai deranja.

Te-ar putea interesa și:

Cookies