Trotinetă electrică, București, superb! Un trotinetist grăbit și-a lăsat mijlocul de locomoție pe bulevard, la gardul care desparte șoseaua de linia tramvaiului 41

14 sept. 2023
1874 afișări
Trotinetă electrică, București, superb! Un trotinetist grăbit și-a lăsat mijlocul de locomoție pe bulevard, la gardul care desparte șoseaua de linia tramvaiului 41
Trotinetă electrică, București, superb! Un trotinetist grăbit și-a lăsat mijlocul de locomoție pe bulevard, la gardul care desparte șoseaua de linia tramvaiului 41. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un bucureștean s-a dat jos de pe o trotinetă electrică în mijlocul străzii, acolo unde a și abandonat-o. Deși traficul din București este destul de aglomerat de obicei, parcarea trotinetei pe stradă a agravat și mai mult acest lucru.

„S-a dat jos de pe trotinetă și a sărit direct în tramvai”

În traficul din București a fost observat un vehicul care nu ar fi trebuit să fie abandonat acolo, anume o trotinetă electrică. Cine a folosit-o înainte a lăsat-o parcată pe șosea, în apropierea unei stații de tramvai al liniei 41.

Un șofer a fotografiat trotineta și a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, acolo unde internauții au venit cu diverse teorii.

Un bărbat a spus că trotinetistul s-ar fi dat jos din vehicul și ar fi sărit direct în tramvai, că doar era stația lângă:

A lăsat trotineta și s-a aruncat direct în tramvai, csf.” (V. B.)
Alt internaut s-a luat de bărbatul care a făcut postarea, întrebându-l de ce nu a mutat trotineta de acolo:
Cât ai stat în coloană la semafor? Dacă răspunsul e mai mult de 2 minute, ai luat trotineta de acolo? Sau doar ai făcut poză și ai zis că rupi pe Facebook cu ea?” (A. A.)
Trotinetă electrică abandonată
Trotinetă electrică abandonată. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Trotinetele electrice ar putea fi interzise în București

Mai mulți bucureșteni s-au văitat, de-a lungul timpului, de trotinetele electrice. Unii au spus că sunt periculoase, iar alții au fost deranjați de faptul că sunt abandonate, de cele mai multe ori, în locuri nepermise.

Viceprimarul Capitalei spune că municipalitatea ar putea organiza un referendum, astfel încât cetățenii să decidă dacă vor interzicerea trotinetelor electrice pe străzile din București. Totodată, în acest sens, Stelian Bujduveanu a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu General.

Bucureștenii trebuie să decidă: Cu sau fără trotinete electrice pe străzile din Capitală!, spune Stelian Bujduveanu într-o postare pe Facebook.

Pentru a reduce costurile, Bujduveanu propune ca referendumul să fie organizat în același timp cu alegerile europarlamentare care vor avea loc duminică, la data de 9 iunie 2024.

Te-ar putea interesa și:

Cookies