SMART CITY

Trooper @ Stufstock 2011

In clasamentele de rock ale anului 2008 Trooper castiga premiile de cea mai buna formatie de rock, cel mai bun album, cea mai buna lansare, cel mai bun concert aniversar.

In februarie 2009 Trooper pleaca intr-un turneu de promovare pentru noul album.

Trooper concerteaza alaturi de Nazareth si Manowar.

In octombrie 2009 Trooper lanseaza noul album – Vlad Tepes – Poemele Valahiei. Albumul apare sub forma unei opera rock, prima incercare de acest fel de dupa revolutia din 89.

TrooperHeavy Metal

Laurenţiu Popa (chitară, voce)

Ionuţ Covalciuc (tobe şi percuţie)

Alin Dincă (voce)

Aurelian Dincă (chitară, clape, voce)

Ionuţ Rădulescu (bass, voce)

Festivalul Stufstock 2011 are loc între 21-28 august pe plaja din Vama Veche.

Ediţia de anul acesta o continuă pe cea de anul trecut, dezvoltând conceptul de ROCKARTE cu o săptămână de muzică, proiecţii de film, piese de teatru, workshop-uri de fotografie şi muzică.

Ca în fiecare an, Stufstock urmăreşte promovarea muzicii de calitate. Anul acesta pe scena festivalului vor urca Iris, Negura Bunget, Alternosfera, Trooper, Byron, OCS, Altar, Travka, Nişte Băieţi, White Walls, East Roots, The dAdA, Blue Pulse, Up to Eleven, Krepukul.

Preţul unui abonament pe toată perioada festivalului, 21-27 august, care asigură intrarea la teatru, film şi muzică este de 90 de lei. Preţul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei/zi.

Abonamentele pot fi achiziţionate de la cluburile partenere sau Centrul InfoPoint din Vama Veche.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button