LA MINE-N CARTIER

Trolley Snatcha @ B’ESTFEST Summer Camp 2012

Originar din Northampton, Marea Britanie, Trolley Snatcha, sau Zack Kemp, este unul dintre cei mai profilici tineri producatori de dubstep ai momentului. Inca de la debutul sau, in 2009 cu piesa ”The Future”, Zack si-a facut loc prin clasamentele muzicale, devenind in scurt timp unul dintre cele mai cautate nume ale genului de pe scena britanica. Inspirandu-se din muzica unor trupe precum Massive Attack, The Prodigy, Slipknot sau Sepultura, Trolley Snatcha si-a creionat un stil exploziv cu care a castigat rapid un numar impresionant de fani, inclusiv in randul artistilor. Chase & Status, Noisia, Dreadzone, Caspa sunt doar cativa dintre cei care s-au aratat uimiti de nivelul productiilor muzicale semnate Trolley Snatcha, propunandu-i tanarului producator nenumarate colaborari si remixuri. De altfel, Caspa a fost unul dintre cei mai mari sustinatori ai lui Trolley Snatcha inca de la inceput, Zack fiind membru al casei sale de discuri, Dub Police. In 2011, Trolley Snatcha a fost prezent in cadrul unor festivaluri precum Lowlands (Olanda), Glastonbury (Marea Britanie), Dour (Belgia), Balaton Sound (Ungaria) sau Urban Art Forms (Austria), anul acesta fiind randul Bucurestiului sa-l gazduiasca pentru un show pe care il va sustine pe 7 iulie, la B’ESTFEST Summer Camp.

Site: www.facebook.com/trolleysnatchadubstep

B’ESTFEST Summer Camp 2012 se va desfasura in weekend-ul 6-8 iulie, inB’ESTFEST Park – aceeasi locatie din comuna Tunari, la doar 10 minute de Piata Presei Libere din Bucuresti. Spatiul destinat editiei din 2012 se va mari cu inca 5 hectare, pastrand insa directia de anul trecut, cu mai multe zone de activitati si mai multe scene, pentru o experienta de festival completa.

B’ESTFEST pastreaza conceptul de “Summer Camp”, urmand a transforma din nou islazul comunei Tunari intr-un adevarat “parc de distractii” cu scene in are liber, terase, proiectii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joaca, activitati creative, expozitii de arta, workshop-uri si, desigur o zona de camping.

Biletele pentru B’ESTFEST sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro. Cei pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de minim 5 persoane. Preturile sunt de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile (62.5 lei/zi sau 132.5 lei/3 zile pentru cei care vin in gasca). Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului:www.facebook.com/Bestfest.Romania.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button