Troleibuzele 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac”. STB: Modificarea intră în vigoare vineri, 23 februarie

22 feb. 2024
1765 Afișari
Troleibuzele 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac”. STB: Modificarea intră în vigoare vineri, 23 februarie
Troleibuzele 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac”. STB: Modificarea intră în vigoare vineri, 23 februarie | Sursa foto: Facebook - STB

Societatea de Transport București îi anunță pe călători că de vineri, 23 februarie, troleibuzele de pe liniile 70 și 79 vor face opriri suplimentare în stația „Baba Novac”, aflată pe sensul spre capătul de linie „Bd. Basarabia”.

Troleibuzele 70 și 79 vor face opriri suplimentare în stația „Baba Novac”

STB anunță că troleibuzele 70 și 79 opresc, de vineri, 23 februarie, în stația „Baba Novac”. Aceasta este comună cu cea a liniilor 311, 330 și N104.

Măsura a fost luată penru a facilita conexiunile de transport în această zonă.

Începând de vineri, 23.02.2024, troleibuzele liniilor 70 şi 79 vor efectua opriri suplimentare pe sensul de mers spre capătul de linie „Bd. Basarabia”, ȋn stația „Baba Novac”, amplasată pe Str. Baba Novac, după intersecția cu Șos. Mihai Bravu, comună cu cea a liniilor de autobuz 311, 330 și N104, pentru facilitarea conexiunilor de transport în această zonă.

Autobuzele 203 vor opri și în noile stații „Drumul Pădurea Pustnicu”

Societatea de Transport București a mai anunțat că tot de vineri, 23 februarie, autobuzele de pe linia 203 vor efectua opriri suplimentare în noile stații „Drumul Pădurea Pustinuc”.

Începȃnd de vineri, 23.02.2024, autobuzele liniei 203 vor efectua opriri suplimentare pe Aleea Teișani, în noile stații „Drumul Pădurea Pustnicu”, situate pe ambele sensuri de mers, între stațiile „Greenfield” și „Pasaj Otopeni”.

Cartierul Greenfield din Sectorul 1 a devenit, odată cu timpul, un orășel de mici dimensiuni. Locuitorii din această zonă nu au avut dintotodeauna acces la transportul public și nici foarte multe căi de acces, lucru pe care administrația a încercat să-l rezolve.

În încercarea de a remedia această problemă, Administrația Străzilor a implementat mai multe soluții.

Una dintre ele este amenajarea mai multor stații pe linia de autobuz 203. STB anunța, pe 16 februarie, că autobuzele vor opri într-o nouă stație amplasată pe Aleea Teișani, pe sensul de mers către „Piața Victoriei”. Aceasta se numește „Pasaj Otopeni”:

Autobuzele liniei 203 vor efectua opriri suplimentare pe sensul de mers spre capătul de linie „Piața Victoriei”, în noua stație „Pasaj Otopeni”, situată pe Aleea Teișani, între stațiile „Greenfield” și „Pasaj CFR Otopeni”.

Modificarea a fost implementată încă de sâmbătă, 17 februarie.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies