Trofeul Under 21 a ajuns la București. Poate fi văzut la ARCUB până duminică seară, spune Nicușor Dan

07 mai 2023
119 Afișari
Trofeul Under 21 a ajuns la București. Poate fi văzut la ARCUB până duminică seară, spune Nicușor Dan
Trofeul Under 21 a ajuns la București. Poate fi văzut la ARCUB până duminică seară, spune Nicușor Dan. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei a fost invitat să vadă Trofeul Under 21, expus la ARCUB, care a ajuns la București în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21. Trofeul poate fi văzut până duminică seară, spune Nicușor Dan.

Trofeul Under 21 a ajuns la București

Reprezentanții Federației Române de Fotbal l-au invitat pe Nicușor Dan, sâmbătă, 6 mai 2023, la ARCUB, să vadă Trofeul Under 21 care a sosit la București.

La invitația Federației Române de Fotbal, am fost astăzi la ARCUB, unde este expus Trofeul Under 21, care a sosit la București în avanpremiera turneului final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21, spune Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Încă puțin și începe campionatul

Capitala este și ea gazda turneului final UEFA Under 21 Championship 2023. Meciurile din grupa B din București vor avea loc în perioada 21 iunie – 5 iulie 2023, pe stadioanele Ghencea și Giulești.

Campionatul, care va avea loc în perioada 21 iunie – 5 iulie, este încă o dovadă că Bucureștiul devine oraș gazdă pentru competiții sportive de mare anvergură, spune primarul general.

În cadrul evenimentului, vor fi 15 meciuri în care vor juca Italia, Spania, Franței, Croația și desigur, România.

Trofeul Under 21 rămâne expus la București până duminică, 7 mai, la ora 20:00. Nicușor Dan îi încurajează pe bucureșteni să meargă să-l vadă:

Trofeul pe care îl va primi campioana Europei va rămâne expus la Centrul Cultural ARCUB (strada Lipscani nr. 84-90) astăzi și mâine, între orele 10:00 și 20:00.
Mergeți să-l vedeți!

Biletele pentru turneul final al Campionatului European de fotbal UEFA Under 21 pot fi achiziționate de AICI.

Ambasadorul oficial al campionatului și, totodată, reprezentant al generației U21 este Ianis Hagi:

Avem o generație cu mult potențial și îmi doresc ca ei să depășească performanța obținută de noi în 2019. Vor întâlni echipe de top ale Europei și vor avea nevoie de toată susținerea de care știu că suporterii românii sunt în stare. Momentele din Italia 2019 sunt ceva unic în sufletul meu. Și sunt convins că, alături de 30.000 de fani în tribune, ai noștri sunt capabili de meciuri memorabile.

Cookies