ARHIVA B365

Trofeul Cupei Mondiale FIFA a ajuns în România

Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 a sosit luni în România, în cadrul turneului global organizat de Coca-Cola. Înainte de a fi expus tuturor fanilor fotbalului, pe 5 martie, la Băneasa Shopping City, trofeul a făcut o oprire-surpriză la primul meci din acest an al Cupei Coca-Cola, cea mai mare competiţie naţională de fotbal de sală pentru liceeni.

Fluierul de start al primului meci al Cupei Coca-Cola 2014, disputat luni după-amiază de echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 şi Liceul Teoretic Marin Preda, s-a dat în prezenţa celui mai râvnit trofeu din lumea fotbalului, care a venit însoţit de ambasadorul trofeului în România, Ilie Dumitrescu, şi de fostul campion mondial Christian Karembeu.

„Ne bucurăm să aducem pentru a doua oară în România Trofeul Cupei Mondiale. Anul acesta, am dorit să marcăm sosirea trofeului într-un mod special, aducându-l în mijlocul tinerilor jucători în Cupa Coca-Cola. Sperăm că cel mai important trofeu din lumea fotbalului să îi inspire şi să îi motiveze în pasiunea lor pentru sport”, a declarat Petre Şandru, Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova.

Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014, adus în România de Coca-Cola, va fi expus pe 5 martie, între orele 10:00 – 20:30, la Băneasa Shopping City, unde fanii fotbalului pot admira trofeul şi se pot fotografia alături de el.

„Văd în tinerii înscrişi în Cupa Coca-Cola ambiţia, entuziasmul şi dragostea pentru sport pe care le-am simţit şi eu pe parcursul carierei mele de fotbalist. Mă văd pe mine în timpul adolescenţei, când nici nu aş fi visat la şansa de a juca un meci în prezenţa unui Trofeu atât de important pentru fotbalul mondial”, declară Ilie Dumitrescu.

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola, a început în septembrie 2013 cu o ceremonie oficială la Rio de Janeiro şi parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni. Prestigiosul trofeu a venit însoţit la Bucureşti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această ediţie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul internaţional Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generaţiei de aur, participant la trei ediţii consecutive ale Cupei Mondiale.

După ce va fi expus pentru publicul larg, pe 5 martie, la Băneasa Shopping City, Trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014 va continua turneul şi va ajunge în Cehia, Bosnia şi Herţegovina şi Polonia.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button