Trofeul Centenar la şah, sâmbătă, de 1 decembrie ZIUA NAŢIONALĂ, în Sectorul 6

de:
30 nov. 2018
0 Afișari
Trofeul Centenar la şah, sâmbătă, de 1 decembrie ZIUA NAŢIONALĂ, în Sectorul 6

Trofeul Centenar, așa cum a fost intitulată competiția, se va bucura de prezența copiilor și adolescenților înscriși la cluburi de profil din Capitală sau beneficiari ai cursurilor gratuite de șah oferite de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6. Seniorii prezenți la eveniment participă la activitățile de integrare socială și petrecere a timpului liber din cadrul celor șase „cluburi ale seniorilor” care activează pe raza Sectorului 6.
În număr de aproximativ 50, participanții vor beneficia de arbitrajul domnului Grigore Gigi, cei mai buni dintre concurenți fiind răsplătiți cu trofee, medalii și cadouri. Competiția se desfășoară în sistem elvețian, în cadrul a 7 runde de câte 10 minute fiecare.
Concursul este organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 în parteneriat cu Protoieria Sector 6 – Capitală și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Români – Sector 6. Mari sau mici, toți participanții la eveniment vor primi diplome și dulciuri din partea organizatorilor.
Trofeul Centenar se înscrie în seria manifestărilor organizate de Sectorul 6 al Capitalei cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Cookies