Tribute Freddie Mercury

de:
19 sept. 2011
0 Afișari
Tribute Freddie Mercury

Dupa succesul de acum doi ani, cand evenimentul a fost sold-out, Tribute to Remember: Freddie Mercury se intoarce pentru a celebra cei 65 de ani de la nasterea marelui artist! 4 ore de Freddie si Queen, 8 formatii romanesti interpretand muzica celebrei formatii, un show desavarsit pentru a ne aminti de un artist desavarsit.

Trupele care si-au anuntat participarea anul acesta sunt: Dan Helciug si Spitalul de Urgenta, Zoltan Andras (Sarmalele Reci) cu un proiect inedit, prezentat in premiera – Jazzapella, Cristina Haios (Impact) – o fana inflacarata a lui Freddie, trupa Cortez – care a starnit ropote de aplauze acum doi ani, prin interpretarea foarte apropiata de original si Odyssey. Lista completa a artistilor urmeaza a fi anuntata.

Toate incasarile din bilete vor fi donate catre Fundatia ARAS pentru achizitionare de medicamentatie anti HIV.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general vor fi disponibile la un pret special, de 45 lei! Dupa epuizarea lor, pretul va deveni 60 lei, urmand ca la intrare biletele sa poata fi achizitionate la 65 lei.

Cookies