Tribute AC/DC w/ The R.O.C.K.

de:
29 mart. 2012
1 Afișari
Tribute AC/DC w/ The R.O.C.K.

Trupa The R.O.C.K. (The Rise Of the City King) va sustine un concert „Tribute AC/DC„, in Garage Club.

“Noi ne numim „The Rise Of the City King” sau pe scurt The R.O.C.K. Ca sa ne cunoasteti mai bine, ne prezentam de la stanga la dreapta: Alex(tobe), Iulian(lead guitar), Daniel (vocals), Silviu(rithm guitar)si Pato(bass). Cantam AC/DC de vreo doi ani, insa ne-am gasit in actuala formula de curand. Totul a pornit de la o seara de karaoke in Bucuresti cand un prieten mi-a propus sa cant o piesa. Era vorba de Thunderstruck. De aici am invatat si alte piese si uite asa am ajuns la 15. Intre timp, a devenit pasiune”, descrie trupa liderul si vocalul trupei, Daniel Ignat.

Proiectul „AC/DC Tribute” a luat nastere absolut intamplator. Era prin vara lui 2009. Alex Kocsis, Iulian Doru si Pato erau in cautarea unui vocalist pentru un alt proiect muzical.

Cu ocazia unei vizite la sala de repetitii a cunoscutului chitarist George Patranoiu, cand a fost intrebat daca stie vreun vocalist disponibil compatibil cu ce cautau baietii atunci, a raspuns: „Pentru ce vreti voi, n-am, dar v-as putea ajuta pentru un proiect tribut AC/DC!”.

Au fost doi ani de repetitii, concerte prin cluburile underground din Bucuresti, „framantari” de componenta (asa l-au cunoscut pe chitaristul Silviu Ciocan), momente de entuziasm, dar si de exasperare si multa tenacitate, lucru care le-a permis sa se incruciseze „traiectoria”, intr-un final ( februarie 2012), cu cel care, independent de baieti, ducea aceeasi „lupta” indarjita cu promovarea unui proiect tribut AC/DC: Daniel Ignat, zis si „The AC/DC Man”!

Totul s-a simplificat atunci doar la motto-ul: „LET THERE BE…THE R.O.C.K.”

Cookies