Tribunalul Bucureşti dă azi sentinţa în cazul arestării poliţiştilor care au muşamalizat un accident

de:
18 aug. 2015
0 Afișari
Tribunalul Bucureşti dă azi sentinţa în cazul arestării poliţiştilor care au muşamalizat un accident

Tribunalul București va anunţa, marți, sentinţa în cazul arestării poliţiştilor acuzaţi că au muşamalizat un accident. Procurorii au depus contestație la decizia instanței de a-i lăsa în libertate pe cei opt polițiști acuzați că au mușamalizat un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari, de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Citeşte şi: Comisarul de la Rutieră, Marius Maghiari, are o avere de milioane de euro

Pe 1 august, Judecătoria Sectorului 1 a decis că Daniel Piștea și alți șapte polițiști de la Brigada Rutieră și Secția 2 din Capitală, acuzați că au încercat să mușamalizeze un accident rutier, vor fi cercetați în libertate.

Vezi şi: Un nou DOSAR PENAL pe numele comisarului Maghiari, care şi-a muşamalizat accidentul.A BĂTUT UN COPIL

Magistrații au respins cererea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 de arestare preventivă a celor opt polițiști. Doar autorul accidentului, Marius Maghiari, a fost pus sub control judiciar, notează romaniatv.net.

Cine este şi ce avere are comisarul de la Brigada Rutieră care şi-a muşamalizat accidentul. VIDEO

Comisarul Daniel Piștea, adjunct la Brigada Rutieră București și Ioan Daniel Bocan, șeful Secției 2 Poliție, împreună cu alți doi polițiști de la Brigada Rutieră — Liviu Daniel Cânea și Auraș Eugen Țuțui, precum și trei agenți de la Secția 2 de Poliție — Mihăiță Georgică Anghel, Ovidiu Gheorghe Sanfira, Marian Lupu Pasăre sunt acuzați de procurori că au încercat să mușamalizeze un accident rutier produs de colegul lor Marius Maghiari de la Brigada Rutieră.

Cookies