ȘTIRI

Tribunalul Bucuresti a respins contestația Cameliei Voiculescu față de sechestrul în dosarul ICA

Decizia nu este insa definitiva, iar Camelia Voiculescu poate ataca hotararea tribunalului in termen de trei zile de la comunicare, scrie hotnews.ro.

In sala de judecata, avocata familiei Voiculescu, Maria Vasii, a cerut instantei admiterea contestatiei pe motiv ca fiicele lui Dan Voiculescu nu au fost parte in procesul ICA, insa bunurile lor au fost confiscate de Curtea de Apel Bucuresti.

Ea a subliniat faptul ca decizia de punere sub sechestru si confiscare a bunurilor din dosarul ICA incalca legislatia europeana.

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, pe 8 august, printr-o decizie definitiva, confiscarea mai multor proprietati, terenuri si imobile apartinand lui Dan Voiculescu, ‘care vor trece in patrimoniul statului libere de orice sarcini’.

Printre bunurile confiscate se afla ‘imobilul teren intravilan in suprafata de 29.220,03 metri patrati, situat in Bucuresti, sector 1, strada Garlei nr.1D, si a constructiilor aferente’, precum si a altor doua si a constructiilor aferente acestora, in suprafata de 4.457 de mp si, respectiv, de 3.000 de mp, ambele situate in Bucuresti, sector 1, strada Garlei, nr. 1B.

Judecatorii au mai decis confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti – Ploiesti, nr. 25 – 27, sector 1, compus din teren in suprafata de 4.184,41 mp si constructie de 3.140 mp edificata pe o suprafata construita la sol de 1.986,25 mp, care vor trece in patrimoniul statului liber de orice sarcini.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button