Tribunalul Bucureşti a admis insolvenţa Hidroelectrica. Administratorul judiciar – un mason coleg de facultate cu Ponta

de:
20 iun. 2012
0 Afișari
Tribunalul Bucureşti a admis insolvenţa Hidroelectrica. Administratorul judiciar - un mason coleg de facultate cu Ponta

Hidroelectrica SA a cerut Tribunalului Bucureşti, la finele săptămânii trecute, intrarea în insolvenţă.

Consiliul de Administraţie a decis să solicite intrarea în insolvenţă a Hidroelctrica din cauza scăderii cifrei de afaceri şi a creşterii datoriilor, a informat compania, care a menţionat că toate contractele vor fi continuate „în condiţii de eficienţă, transparenţă şi legalitate”.

Mare Orator al Marii Loji Nationale din Romania si coleg de facultate cu actualul premier Victor Ponta- ambii absolvind Facultatea de Drept in 1995, Remus Borza -administratorul judiciar numit in dosarul insolventei Hidroelectrica- este un baimarean stabilit in Bucuresti la putina vreme dupa absolvirea facultatii. El coordoneaza Grupul Borza si Asociatii, care detine doua societati de insolventa, Euro Insol SPRL si Assistance Insolv SPRL, situate intre primele 5 firme de insolventa din Romania, gestionand active ce depasesc 850 milioane de euro, informează Hotnews.

Masoneria reprezinta caramida de temelie a Romaniei moderne. Masoneria nu s-a nascut in 1993, atunci doar s-au reaprins luminile dupa 56 de ani de dictatura: Carol al II-lea, Antonescu, Ghe. Gheorghiu-Dej, Ceausescu”, spune Borza. El adauga ca Masoneria romana nu este un partid, un sindicat sau club de socializare, ci inseamna mediul academic, universitar, bancar, financiar, politic, cultural, sportiv si chiar confesional, oameni de o probitate morala si profesionala desavarsita, personalitati de prima marime ale vietii publice, care reprezinta peste doua treimi din cei 8.000 de membri, considera Borza intr-un interviu acordat Q Magazine si citat de Jurnalul National.

Cookies