ȘTIRI

Tribunalul București a dispus, din nou, arestarea lui Nicușor Constantinescu

Solicitarea vine în urma mediatizării unor imagini recente înregistrate în New York. Preşedintele CJ Constanţa a fost filmat în timp ce fuma pe terasa unui restaurant.

Poliţia Română ar urma să emită un nou mandat internaţional de arestare pe numele lui, informează Antena3.ro. Decizia nu este definitivă, poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Pe 23 iunie, Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, după ce procurorii DNA au cerut înlocuirea controlului judiciar cu această măsură preventivă, pentru că preşedintele CJ Constanţa nu a revenit în ţară după ce a fost operat în Statele Unite.

Preşedintele CJ Constanţa a fost acuzat de magistraţi că i-a spus doctorului din SUA ce să treacă în scrisoarea medicală.

Nicuşor Constantinescu a fost dat în urmărire naţională, după ce Tribunalul Bucureşti a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru ca nu s-a întors în ţară după ce a fost operat în SUA.

Pe 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, alături de el fiind deferit justiţiei directorul RAJDP Constanţa, Adrian Gâmbuţeanu, după ce niciunul dintre cei doi nu s-a supus controlului Curţii de Conturi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button