ȘTIRI

Tribună de 600 de locuri, amenajată pentru spectacole în parcul Al.I. Cuza

Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi de Consiliul Local Sector 3, amenajarea noii tribune perimetrale din Parcul Al.I Cuza va costa 547.290 lei (123.520 euro), investiţia urmând să fie realizată într-un interval de jumătate de an.

„Tribuna perimetrală se va realiza în Parcul Al.I. Cuza , chiar la intrare, pe aleea principală şi se numeşte aşa pentru că este cumva o tribună perimetrală aferentă unui foişor din lemn, care există acum. El nu are nicio problemă, tribuna care este acum este deteriorată, structura este afectată”, a explicat Alexandru Soare, directorul adjunct al Direcţiei Parcuri Sector 3.

Tribuna perimetrală din Parcul Al.I. Cuza va avea o capacitate de 600 de locuri. „Lucrarea are un caracter provizoriu, impunându-se o soluţie constructivă care să nu necesite lucrări majore de afectare a spaţiului verde. Tribuna perimetrală se va realiza pe o structură uşoară, modulară cu sisteme de îmbinare”, se menţionează în proiectul aprobat de Consiliul Local Sector 3.

În urmă cu un an, administraţia locală anunţa construcţia unei alte tribune sportive de 900 de locuri în parcul Al.I. Cuza din Sectorul 3, pe o structură de beton armat, ce ar fi urmat să fie amenajată pe latura dinspre str. Liviu Rebreanu a parcului. Lucrarea face parte din procesul de modernizare a parcurilor din Sectorului 3. Latura dinspre str. Liviu Rebreanu a parcului Al.I. Cuza a rămas nemodernizată din cauză că nu au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici în acest sens, explicau pentru B365.RO reprezentanţii Primăriei Sectorului 3, în octombrie 2012. Lucrările de amenajare a acestei tribune sportive au fost estimate de autorităţi la suma de 1.990.400 de lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button