VIDEO | „Trenurile Zăpezii” – Soluția care vă scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei. CFR Călători oferă reduceri de 25% celor ce merg la munte

07 ian. 2022
491 afișări
VIDEO | „Trenurile Zăpezii” - Soluția care vă scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei. CFR Călători oferă reduceri de 25% celor ce merg la munte
„Trenurile Zăpezii” - Soluția care vă scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei. CFR Călători oferă reduceri de 25% celor ce merg la munte | Sursă foto: Captura Youtube/CFR Călători

Cei ce nu au ajuns la munte încă iarna aceasta sau doresc să mai dea o fugă pentru a practica sporturi de iarnă pot opta pentru varianta de a merge cu trenul. Așa puteți scăpa și de aglomerația de pe Valea Prahovei.

CFR Călători pune la dispoziția celor ce doresc să meargă la munte oferta „Trenurile Zăpezii”. Aceasta le acordă celor ce optează pentru ea, o reducere de 25%. Este disponibilă pentru trenurile InterRegio ce au ca destinație stațiunile montane de schi.

„Trenurile Zăpezii” – Soluția care vă scapă de aglomerația de pe Valea Prahovei

Perioada în care vă puteți bucura de aceasta ofertă este 10 ianuarie – 28 ianuarie 2022. Reducerea de 25% se aplică pentru trenurile care circulă de luni până joi, la clasa a doua. „Trenurile Zăpezii” circulă pe rutele directe spre:

  • Sinaia
  • Bușteni
  • Azuga
  • Predeal
  • Brașov
  • Vatra Dornei
  • Vatra Dornei Băi hc

Astfel nu veți mai sta în aglomerația ce se formează pe Valea Prahovei. Cei ce pleacă din București vor ajunge în Brașov în mai puțin de 2 ore și jumătate.

Care sunt prețurile biletelor reduse

Cei de la CFR Călători au pus la dispoziția persoanelor interesate, următorul tabel ce include câteva exemple de prețuri ale biletelor reduse spre stațiunile montane de schi:

RutePreț IR, cls. a 2-a
Tarif întreg/leiCu oferta Trenurile Zăpezii/lei
București Nord – Predeal39.5030.60
Sibiu – Sinaia52.4040.30
București Nord – Brașov48.6037.45
București Nord – Vatra Dornei100.9076.65
Timișoara Nord– Vatra  Dornei100.9076.65
Satu Mare – Brașov110.9084,15
Constanța – Brașov79.3060.45

Biletele cu reducerea de 25% pot fi cumpărate de la casele de bilete din gară, online de pe cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete aflate în gări, de la agențiile de turism sau din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”. Cu toate că prețul biletelor este redus, tariful pentru rezervarea locului se va plătii integral. Călătorii sunt obligați ca pe parcursul drumului să poarte masca de protecție.

Cookies