Trei tineri din București au VIOLAT o adolescentă, iar apoi au șantajat-o cu publicarea filmării

de:
16 ian. 2016
0 Afișari
Trei tineri din București au VIOLAT o adolescentă, iar apoi au șantajat-o cu publicarea filmării

La data de 12.01.2016, poliţiştii bucureșteni au fost sesizaţi de către o tânără de 18 ani, care a reclamat faptul că, în perioada noiembrie 2015-ianuarie 2016, trei bărbaţi cunoscuţi prin intermediul reţelelor de socializare, au pretins şi primit în mai multe tranşe sume cuprinse între 250 şi 2000 lei, pentru a nu face publice mai multe materiale video privind-o pe acesta, informează un comunicat de presă remis de Direcţia Generale de Poliţie a Muncipiului Bucureşti.

La data 25.12.2015, după o înţelegere prealabilă, aceştia au chemat-o pe tânără, la domiciliul unuia dintre ei, unde prin acelaşi mod, respectiv ameninţarea cu postarea pe reţelele de socializare a materialelor video, doi dintre aceştia au constrâns-o să întreţină raporturi sexuale normale contrar voinţei sale.

În urma verificărilor şi activităţilor desfăşurate poliţiştii i-au identificat pe cei trei suspecţi.

Având în vedere că cei trei tineri, în data de 14.01.2016, prin acelaşi mod de operare, după o înţelgere prealabilă, au solicitat din nou persoanei vătămate suma de 2000 lei pentru a nu face publice respectivele materiale, poliţiştii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, i-au prins în flagrant pe doi dintre aceştia, la data de 15.01.2016, imediat după ce au primit de la reclamantă sumele de 800 lei, respectiv 1200 lei, în timp, ce se aflau într-un pasaj pietonal din sectorul 2.

Totodată, a fost pus în aplicare un madat de percheziţie domiciliară, emis de Judecătoria Sectorului 2, ocazie cu care de la domiciliul unuia dintre suspecţi au fost ridicate mai multe bunuri ce urmează a fi expertizate.

În urma audierilor cei trei suspecţi şi-au recunoscut faptele comise, iar suma de 2000 de lei a fost ridicată şi restituită persoanei vătămate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, luând măsura preventivă de cercetare a acestora în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi viol, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Cookies