Trei tineri care furau din maşini prin bruierea semnalului de alarmă au fost prinşi

de:
02 apr. 2011
0 Afișari
Trei tineri care furau din maşini prin bruierea semnalului de alarmă au fost prinşi

Cei trei bărbaţi, un bucureştean în vârstă de 42 de ani, şi doi tineri de 21 de ani, unul din Capitală, iar celălalt din Giurgiu foloseau o telecomandă care bruia semnalul emis de cheia şoferului. Atunci când conducătorul auto închidea maşina cu telecomanda, uşile rămâneau deschise. Poliţiştii i-au prins pe infractori în apropierea podului Otopeni.

Controlul făcut asupra celor trei tineri a scos la iveală laptop-ul furat, două dispozitive electronice tip telecomandă pentru blocarea sistemelor de închidere ale autoturismelor şi un obiect folosit pentru forţarea sistemelor de închidere ale autoturismelor. Bărbaţii au mai furat şi la finele lunii ianuarie un rucsac. Valoarea prejudiciului cauzat atunci de către cei trei a fost de circa 6.000 de lei, dintre care, poliţiştii au recuperat 40%.

În casele celor doi bucureşteni, în urma percheziţiilor făcute, au fost găsite o cameră video, o unitate P.C., brăţări, cercei, ceasuri de mână, telefoane mobile, un hard extern, aparate fotografice, MP3-player, un I-pod, mai multe chitanţe de amanet, telecomenzi, portofele şi genţi, un laptop, dar şi o pereche de geamuri de la oglinzile retrovizoare al unui autoturism marca Audi.

Suspecţii au fost trimişi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Citeşte şi: Este posibil furtul din maşini prin bruierea telecomenzii? EXPLICAŢIA SPECIALIŞTILOR

Cookies