Trei tineri au tâlhărit două persoane în Parcul Tineretului, luând două telefoane, un ceas și bani. Poliția Capitalei le-a recuperat, după ce aceștia le-au vândut la scurt timp

10 nov. 2023
984 Afișari
Trei tineri au tâlhărit două persoane în Parcul Tineretului, luând două telefoane, un ceas și bani. Poliția Capitalei le-a recuperat, după ce aceștia le-au vândut la scurt timp
Trei tineri au tâlhărit două persoane în Parcul Tineretului, luând două telefoane, un ceas și bani. Poliția Capitalei le-a recuperat, după ce aceștia le-au vândut la scurt timp | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, au tâlhărit o fată și un băiat de 17 ani în Parcul Tineretului din București. Suspecții au fost prinși de polițiști și arestați pentru 30 de zile.

Trei tineri au tâlhărit două persoane în Parcul Tineretului

Cei trei tineri le-au sustras două telefoane mobile, un ceas și o sumă de bani, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei. Imediat după ce au fost prinși, polițiștii au recuperat telefoanele, pe care făptașii le vânduseră, transmite News.ro.

La data de 8 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 Poliție – Biroul de Investigații Criminale, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată, prejudiciul fiind de aproximativ 10.000 de lei.

Poliția Capitalei a transmis că joi, 2 noiembrie, în jurul orei 20:10, Secţia 14 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către două persoane, cu privire la faptul că trei tineri le-ar fi agresat fizic și le-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se aflau într-un parc de pe raza Sectorului 4. Ulterior le-ar fi deposedat de două telefoane mobile, un ceas și o sumă de bani.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale – Secția 14 Poliție, iar în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani. Astfel, în urma perchezițiilor domiciliare au fost depistați cei în cauză și conduși la sediul subunității, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Polițiștii au recuperat cele două telefoane mobile sustrase de suspecți. Aceștia le-au vândut la scurt timp după comiterea faptei.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore. Magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestora, mai transmite Poliția Capitalei.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că victimele sunt o fată și un băiat de 17 ani. Incidentul a avut loc în Parcul Tineretului.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies