ARHIVA B365

Trei stelişti, menajaţi de Reghecampf la meciul STEAUA – DINAMO TBILISI

STEAUA-DINAMO TBILISI. Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, a anunţat, luni dimineaţă, că este foarte posibil ca trei jucători să fie menajaţi la confruntarea cu DINAMO TBILISI, scrie Realitatea.net.

„Nu vrem să menajăm nici un jucător pentru că nu avem de ce. Dar totuşi avem trei probleme. Szukala, Pintilii şi Piovaccari au câte două cartonaşe galbene şi dacă vor mai fi avertizaţi nu vor juca un meci din play-off. Ne vom gândi foarte bine până mâine pentru că trebuie să îi avem în play-off şi nu putem să riscăm”, a declarat Reghecampf într-o conferinţă de presă.

Antrenorul celor de la STEAUA a vorbit şi despre DINAMO TBILISI: „Este un meci foarte greu şi chiar dacă am câştigat la Tbilisi vrem o victorie şi mâine seară. Vom avea un adversar dificil, vor veni să câştige în returul de mâine. Formează o echipă puternică, au arătat şi în meciul tur, au ratat un penalty la 0-0. Sunt o echipă puternică, joacă foarte bine pe contraatac. Fanii Stelei devin nemulţumiţi atunci cînd nu marcăm foarte multe goluri. Pentru că vor veni foarte mulţi oameni suntem obligaţi să jucăm foarte bine”.

STEAUA-DINAMO TBILISI, manşa a doua din turul III preliminar al CHAMPIONS LEAGUE, se joacă, marţi, de la ora 20:45, pe Arena Naţională. În prima manşă, STEAUA-DINAMO TBILISI 2-0.

STEAUA-DINAMO TBILISI. Gigi Becali a dat ordin, din închisoare, ca jucătorii de la STEAUA să nu primească niciun ban, chiar dacă reuşesc să treacă de DINAMO TBILISI, în turul III preliminar din CHAMPIONS LEAGUE. Gigi Becali a decis să îi premieze pe fotbaliştii de la STEAUA doar dacă ajung în grupele CHAMPIONS LEAGUE, adică dacă mai trec încă un tur după „dubla” cu DINAMO TBILISI. Chiar şi aşa, jucătorii de la STEAUA nu îşi vor primi banii imediat. Gigi Becali a hotărât ca ei să fie premiaţi abia după ce STEAUA primeşte prima tranşă din banii de la UEFA, lucru care se va întâmpla la mijlocul lui octombrie, anunta Sport.ro.

Primele pentru cei de la STEAUA ar fi consistente în cazul în care ar ajunge în grupele CHAMPIONS LEAGUE.

„Doar dacă ajungem în grupe vorbim de prime: 75.000 de euro de jucător pentru calificare şi 25.000 de euro pentru titlu”, a fost anunţul pe care steliştii l-au primit de la Gigi Becali.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button