FIT CITY

Trei spitale din Capitală au primit aparatură de 60.000 euro

Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului a adunat din donaţii şi sponsorizări 60.000 de euro, din care a cumpărat aparatură medicală pe care a donat-o spitalelor „Grigore Alexandrescu”, „Marie Curie” şi Elias din Capitală.

„Este nevoie de astfel de acţiuni şi noi le facem cât de des putem, cu ajutorul credincioşilor şi al sponsorilor. Până în prezent, s-au făcut donaţii în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Aparatura medicală oferită este de un real folos şi reprezintă o mare binecuvântare de la Dumnezeu. Am văzut în spitalele unde am mers multe familii plângând pentru copiii lor care intrau sau ieşeau din operaţii. Ne sensibilizează suferinţa oamenilor, mai ales a copiilor lipsiţi de apărare şi a mamelor disperate, care ar da orice să-şi vadă pruncii salvaţi”, a declarat părintele arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, potrivit Mediafax. 

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie” a primit un aparat Consola ILA activve, sistem complet funcţional cu trolley, înlocuitor de plămâni, singurul de acest tip din Europa de Est.

Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” au primit câte un aparat de ultimă generaţie pentru măsurarea transcutanată a bilirubinei, în valoare de 15.748 de lei fiecare.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button