Trei românce, în turul 2 la turneul de la Roma. Când joacă SIMONA HALEP la proba de simplu la Roma

de:
12 mai 2015
1 Afișari
Trei românce, în turul 2 la turneul de la Roma. Când joacă SIMONA HALEP la proba de simplu la Roma

SIMONA HALEP, numarul 2 mondial, joacă direct în turul 2 în proba de simplu a turneului de la Roma. Halep o va intalni în turul secund pe Alison Riske din SUA, care a trecut in doua seturi de Varvara Lepchenko, cu scor 6-4; 6-3.

Alison Riske (24 ani), aflata pe locul 45 in clasamentul mondial, s-a impus intr-o ora si 33 de minute in fata unei adversare mai bine clasate, Lepchenko (28 ani) ocupand pozitia a 32-a in ierarhia WTA. 

Halep, numarul doi mondial, si Riske nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul profesionist. Romanca a ajuns pana in semifinalele competitiei de la Foro Italico in 2013, iar anul trecut s-a retras inaintea meciului din optimi cu Carla Suarez Navarro (Spania).

Meciul dintre Halep si Riske se va disputa miercuri, 13 mai, la ora locala 11.00, ora 12.00, ora Romaniei.

Alexandra Dulgheru a învins-o pe Misaki Doi cu scor 6-7 (2-6), 6-3, 6-3 şi a reuşit astfel să se califice în turul 2 al turneului de la Roma.

Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, a învins-o în turul I al turneului de la Roma pe japoneza Misaki Doi, locul 111 WTA, jucătoare venită din calificări.

În turul 2 la Roma s-a calificat şi Irina Begu, locul 31 WTA, care a învins-o pe poloneza Urszula Radwanska (locul 109 WTA). Begu s-a calificat în turul 2 după ce s-a impus în faţa polonezei cu scorul 4-6, 6-2, 6-1.

SIMONA HALEP s-a calificat, marţi, în turul 2 al turneului de la Roma şi la proba de dublu, după ce a făcut pereche cu FRANCESCA SCHIAVONE.

Perechea HALEP/SCHIAVONE a evoluat în primul tur al turneului de dublu de la Roma împotriva cuplului Darija Jurak/Arantxa Parra-Santonja, pe care l-a învins cu SCOR FINAL 6-2, 6-2.

De asemenea, în turneul de la Roma evoluează şi MONICA NICULESCU, care face pereche cu IRINA BEGU. Cele două s-au calificat, luni, în optimile de finală ale turneului de la Roma, la proba de dublu. Marţi, Irina Begu şi Monica Niculescu se vor întâlni cu perechea numărul 1 mondial, Martina Hingis/ Sania Mirza.

Care va fi evoluţia Simonei Halep la turneul de la Roma

Simona Halep are un parcurs usor pana in finala. Romanca a picat pe partea cealalta a tabloului fata de principalele sale adversare, Serena si Sharapova, cel mai greu adversar fiind Kvitova, castigatoarea de la Madrid, pe care o poate intalni in semifinala.

Simona Halep poate avea insa un nou duel de foc cu Williams, insa cu Venus, nu cu Serena, in optimi.

Programul cel mai probabil al Simonei Halep:

16-zecimi: Alison Riske

Optimi: Venus Williams

Sferturi: Ekaterina Marakova sau Alexandra Dulgheru

Semifinala: Petra Kvitova sau Eugenie Bouchard

Finala: Serena Williams sau Maria Sharapova

Cookies