Trei produse noi în meniul McDonald’s Romania, începând de azi. Ce conține rețeta lor secretă

de:
09 iul. 2013
0 afișări
Trei produse noi în meniul McDonald's Romania, începând de azi. Ce conține rețeta lor secretă

Lanţul de restaurante McDonald’s începe de azi o promoţie denumită „Festivalul verii” în care se vor introduce la vânzare trei noi produse. Astfel, apar sendvişurile Grande Italiano şi Greek McWrap şi creveţii prăjiţi, scrie economica.net..

Într-o notă internă către angajaţi care anunţă promoţia şi timpul ei de derulare (9 iulie – 22 august) nu se precizează preţul de vânzare al produselor.

Grande Italiano conţine două felii de carne de vită, 9 grame de brânză Caesar, 2 felii de roşie suprapuse, 4 grame de salată Ruccola, 20 de mililitri de sos Parmezan, totul într-o „chiflă mediteraneeană”.

Greek McWrap conţine 1 felie de piept de pui la grătar tăiată în 4 fâşii , o felie brânză Cream tăiată pe jumătate, 3 felii castravete proaspăt, 2 felii de roşie, 14 grame de salată, 20 de mililitri de sos Tsatsiki, toate fiind înfăşurate într-o tortilla de 25 de centrimetri.

Campania Festivalul verii survine unei alte campanii McDonald’s Romania, abia finalizată, care presupunea acordarea unui pahar de sticlă inscripţionat Coca-Cola la fiecare meniu cumpărat.

În luna mai, McDonald’s a derulat o altă campanie, denumită „Săptămâni româneşti” în care s-au oferit spre vânzare produse cu specific româneşti precum McPorc-sandviş cu carne de porc şi McMici – sandviş cu carne de mici. McPorc a devenit produs permanent al lanţului de restaurante.

Cookies