Trei poliţişti din Bucureşti au murit într-un accident, miercuri dimineaţă

de:
26 sept. 2012
0 afișări
Trei poliţişti din Bucureşti au murit într-un accident, miercuri dimineaţă

Trei poliţişti din Capitală au murit şi un al patrulea este rănit grav, după ce maşina cu care mergeau spre casă s-a răsturnat, miercuri dimineaţă, în localitatea Uzunu (Giurgiu), anunţă Realitatea.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:50, pe DN 5, Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, după ce maşina în care erau cei patru poliţişti a intrat într-un parapet de pe marginea drumului şi s-a răsturnat.

Potrivit Mediafax, cei patru poliţişti, cu vârste de 34-35 de ani, erau angajaţi la mai multe secţii de poliţie din Capitală şi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, cei patru poliţişti din Capitală au fost de serviciu marţi noapte şi se îndreptau spre casă într-un autoturism, proprietatea personala a unuia dintre ei.

„Cei patru veneau de la serviciu din Capitală, iar, între Uuzunu şi Daia, pe sensul Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 41, primele noastre date arată că maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un parapet al unei parcării. Sunt trei morţi şi un rănit grav, acesta fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache.

Cookies