Trei plus unu foarte șmecher sau grăbit, care au parcat și-au blocat toată strada. Noi aventuri printre blocurile din București

03 mai 2023
3273 Afișari
Trei plus unu foarte șmecher sau grăbit, care au parcat și-au blocat toată strada. Noi aventuri printre blocurile din București
Trei plus unu foarte șmecher sau grăbit, care au parcat și-au blocat toată strada. Noi aventuri printre blocurile din București | Sursă foto: ai parcat ca un bou București

Încă odată, câteva mașini parcate aiurea prin București au blocat trecerea pe o stradă dintre blocuri. De data aceasta este vorba de trei vehicule lăsate-n drum, două pe o bandă, iar cea de-a treia cealaltă sensul bandă de mers.

Trei mașini parcate neregulamentar în București au blocat complet o stradă

Numărul mașinilor din București este unul foarte mare, iar oamenii nu au suficiente locuri de parcare pentru acestea. Din acest motiv, mare parte dintre șoferi le parchează acolo unde se găsește loc.

Astfel de situații sunt des întâlnite, în special pe străduțele din spatele blocurilor de locuințe.

În anumite locuri, trecerea este complet blocată de șoferii care lasă mașinile aiurea. Un astfel de obstacol a fost întâlnit de un bucureștean marți, 2 mai 2023, în drumul său.

Bărbatul nu a putut trece printre vehicule, deoarece spațiul dintre acestea era insuficient. Cu toate că pe respectiva alee erau trei mașini parcate neregulamentar, șoferul blocat a transmis un mesaj dedicat doar unui dintre proprietari.

Fotografia și mesajul au fost postate pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”:

Dacă ești în grup cumva, ai blocat o strada prietene.

O stradă din București a fost blocată de mașinile parcate neregulamentar
O stradă din București a fost blocată de mașinile parcate neregulamentar | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Postarea a strâns zeci de comentarii și de reacții de la bucureștenii din respectivul grup. Oamenii sunt deranjați de toți șoferii care au ales sa îți lase mașinile parcate neregulamentar.

Aceștia i-au atras atenția autorului postării, în secțiunea de comentarii:

  • „Ce amuzant este că sunt 5 parcați ilegal și toți îl vad doar pe cel cu mașină de Prahova 🤣! Sunt 4 care au blocat o banda de circulație și 1 care a blocat-o pe cealaltă!”
  • „Că aia din stânga sunt parcați legal acolo.”
  • „E de ras că nu e cu nimic mai puțin vinovat decât cei parcați pe partea opusă. Mu pare să existe marcaj de parcare acolo. Cum decidem care e mai vinovat dintre ei?”

Nu este prima dată când se întâlnesc astfel de parcări în Capitală. Bucureștenii se lovesc des această problemă.

Iată câteva articole în care prezentăm situații similare:

Cookies