Trei pisoi miorlăiți, aruncați la tomberon, au fost salvați de o bucureșteancă. Unul a fost adoptat, ceilalți doi încă își caută familii

07 mai 2024
1174 afișări
Trei pisoi miorlăiți, aruncați la tomberon, au fost salvați de o bucureșteancă. Unul a fost adoptat, ceilalți doi încă își caută familii
Trei pisoi miorlăiți, aruncați la tomberon, au fost salvați de o bucureșteancă. Unul a fost adoptat, ceilalți doi încă își caută familii | Sursa foto: Animale pierdute/găsite în București/Ilfov RomâniaFacebook

Trei pisoi au fost aruncați la un tomberon de prin București, de unde au fost  salvați, în zi de sărbătoare, de o bucureșteancă inimoasă. Unul dintre ei a fost adoptat, iar ceilalți doi așteaptă și ei șansa de a avea o familie iubitoare.

Trei pisoi au fost aruncați la tomberon și salvați de o bucureșteancă

Pe grupul de Facebook „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov România”, o bucureșteancă a publicat povestea unor pisoi. Mai exact, 3 la număr, au fost găsiți la tomberon într-una dintre zielele de Paște.

Bucureșteanca povestește cum pisoiașii erau aruncați într-o sacoșă de plastic. Norocul a făcut ca micii blănoși să fie găsiți de cineva care le vrea binele.

București, HELP! Pisoiași găsiți într-o sacoșă de plastic, aruncați în tomberon. Unul dintre ei a fost adoptat. Cele două fetițe, tigrata și neagra, așteaptă și ele o căsuță.

Poza publicată pe rețeaua socială surprinde trei ghemotoace de blană, ținute de două mâini pbișnuite de om, dar care par gigantice.

Unul dintre pisoi are blana în culori neutre, alb și negru, altul este un mic tigru, fiind acoprit de dungi, iar ultimul, dar nu cel din urmă, are blănița neagră. Cu toate că par atât de diferiți, culloarea albastră a ochilor indică relația de rudenie dintre ei.

Cei doi pisoi care, momentan, nu au stăpâni, sunt fetițe. Mai exact pisicuța tigrată și cea neagră așteaptă un stăpân.

Astfel, postarea a fost făcută cu scopul de a găsi câte o familie pentru fiecare dintre ei. Este important ca aceasta să fie dispusă să îi iubească și să aibă grijă de ei. Unul dintre pisoiași a fost deja dat spre adopție.

Pedepse pentru cei care rănesc, maltratează sau ucid animale

Există pedepse majore pentru cei care fac rău animalelor. Următoarele acțiuni constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoarea de la 2 la 7 ani:

  • uciderea animalelor, cu intenție, fără drept,
  • schingiuirea animalelor,
  • organizarea de lupte între sau cu animale,
  • zoofilia.

Dacă o persoană a fost condamnată pentru una dintre faptele de mai sus, i se interzice să mai dețină animale pe o perioadă de la un an la 5 ani.

Te-ar putea interesa și

 

Cookies