Trei persoane au fost legate în propria casă, în Popești Leordeni. Agresorii s-au dat drept polițiști și le-au furat banii și mașina

12 ian. 2022
875 Afișari
Trei persoane au fost legate în propria casă, în Popești Leordeni. Agresorii s-au dat drept polițiști și le-au furat banii și mașina
Trei persoane au fost legate în propria casă, în Popești Leordeni. Agresorii s-au dat drept polițiști și le-au furat banii și mașina | Sursă foto: Unsplash

Doi agresori au pătruns astăzi în casa unor cetățeni în Județul Ilfov și i-au legat pe aceștia pentru a le putea fura bunurile valoroase. Aceștia s-au dat drept agenți de poliție.

În comuna Popești Leordeni din județul Ilfov, trei persoane au fost legate chiar în propria casa de doi agresori ce au intrat cu forța în locuință.

Trei persoane au fost legate în propria casă

Cei doi agresori au pretins că sunt agenți de poliție și au intrat în locuința victimelor cu forța. După ce au pătruns în casă i-au legat pe aceștia pentru a le putea fura bunurile de valoare. Bărbații ce s-au dat drept agenți de poliție le-au luat victimelor atât cheile de la mașină, cât și suma de 20 de mii de euro din casă, iar apoi au fugit de la locul faptei, după cum relatează Antena 3.

Incidentul a avut loc astăzi, 12 ianuarie 2022 și a fost semnalat la ora 04:30. Cel ce a sunat la 112 le-a relatat polițiștilor că cei doi bărbați ce au comis fapta au intrat în casa acestuia, aflată în Popești Leordeni, și l-au legat atât pe el cât și pe soția și pe soacra sa.

Mașina furată a fost deja găsită

La locul faptei s-au deplasat imediat după ce au fost informați polițiștii orașului Popești Leordeni. Pe lângă aceștia au fost prezenți și specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru a efectua activitățile specifice ce țin de competența lor.

Ulterior jafului, mașina ce fusese furată a fost găsită. De asemenea unul din cei doi agresori ar fi fost și el prins s-ar afla acum sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, conform surselor Antena 3.

De curând, polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu sprijinul direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au efectuat 11 percheziții la domiciliile unor persoane ce erau suspectate de tâlhărie calificată. Perchezițiile au avut loc în județele Călărași și Ilfov. Asemănarea dintre cele două cauze este că și membrii grupului infracțional ce se constituise atunci pretindeau că sunt polițiști pentru a pătrunde în casele oamenilor.

Cookies