Trei noi parcări de biciclete în Sectorul 6. Primăria anunță că 100 de locuri vor fi disponibile, în zone diferite

24 mart. 2023
1829 afișări
Trei noi parcări de biciclete în Sectorul 6. Primăria anunță că 100 de locuri vor fi disponibile, în zone diferite
Trei noi parcări de biciclete în Sectorul 6. Primăria anunță că 100 de locuri vor fi disponibile, în zone diferite | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Bucureștenii din Sectorul 6 se vor bucura de 100 de noi locuri de parcare pentru biciclete. Primăria Sectorului 6 a anunțat că acestea au fost finalizate și urmează să fie date în folosință în cel mai scurt timp.

100 de noi locuri de parcare pentru biciclete în Sectorul 6

Noile parcări destinate bicicletelor au fost finalizate, iar în următoarea perioadă vor fi date în folosință bucureștenilor ce locuiesc în Sectorul 6. În total, 100 de locuri sunt disponibile, însă nu se află toate în aceeași zona. Iată unde sunt amplasate parcările și de câte locuri dispune fiecare:

  • Parcare 1: Strada Fabricii – dispune de 50 de locuri,
  • Parcare 2: Strada Zboina Neagră – dispune de 25 de locuri,
  • Parcare 3: Aleea Băiuț – dispune de 25 de locuri.

PS6 a mai transmis și că, pentru eficientizarea energetică, acestea au panouri solare montate.

Încurajăm mersul pe bicicletă și facem tot ce ține de noi pentru a vă crea o parte din facilități. Cu atât mai mult cu cât știm că apartamentele sunt mici și sunt dificil de ținut, transmite PS6.

La momentul la care se va da drumul înscrierilor pentru obținerea unui astfel de loc de parcare, administrația publică va anunța cetățenii prin intermediul canalele de comunicare pe care le are la dispoziție.

Trei noi parcări de biciclete în Sectorul 6
Trei noi parcări de biciclete în Sectorul 6 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

„Până la finalul anului, vrem să finalizăm alte zece parcări”

Administrația publică din Sectorul 6 a transmis că are în plan ca până la finalul acestui an să realizeze alte 10 parcări dedicate vehiculelor pe două roți. În cadrul acestora, vor exista un total de 500 de locuri disponibile.

Parcările pe care PS6 dorește să le realizeze în 2023 vor fi amplasate în diferite zone ale sectorului, astfel încât să poată fi utilizate de cât mai mulți cetățeni. Luna aceasta, licitația pentru lucrări a fost demarată de către Administrația Comercială Sector 6.

Anul trecut, patru astfel de parcări au fost date în folosința bucureștenilor din Sectorul 6. Cele 100 de parcări realizate în 2022 au fost ocupate rapid de persoanele doritoare.

Cookies