Trei minori au fost prinşi când furau telefoane mobile din restaurante. Ce metoda inedită foloseau

de:
27 ian. 2013
1 Afișari
Trei minori au fost prinşi când furau telefoane mobile din restaurante. Ce metoda inedită foloseau

Poliţiştii bucureşteni au fost anunţaţi că mai mulţi tineri comit în mod repetat furturi din restaurantele aflate pe raza Sectorului3, utilizând un mod de operare inedit.

Copiii apelau la mila celor aflaţi în local şi puneau peste telefoanele mobile care se aflau pe mese o coală de hârtie pe care scria că vor bani. Odată captată atenţia potenţialelor victime, suspecţii furau telefoanele mobile, luând cu hârtia şi bunul aflat dedesubt.

Pentru depistarea celor în cauză, poliţiştii au declanşat o operaţiune de supraveghere a localurilor pretabile a fi utilizate de suspecţi pentru comiterea infracţiunilor, ocazie cu care, în jurul orei 12.30, s-a reuşit identificarea şi prinderea în flagrant a celor trei minori imediat după ce aceştia ar fi furat un telefon mobil dintr-un restaurant situat în Sectorul 3 al Capitalei.

Cei trei minori, folosind acelaşi mod de operare, ar mai fi sustas alte trei telefoane mobile în luna ianuarie a acestui an.

Poliţiştii bucureşteni continuă cercetările în cauză, în vederea stabilirii întregii activităţi a celor trei suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cei trei minori fiind încredinţaţi familiilor.

Cookies