Trei locuri de joacă vor fi amenajate în Sectorul 2. Proiectele au fost aprobate în ședința Consiliului Local

12 apr. 2023
692 Afișari
Trei locuri de joacă vor fi amenajate în Sectorul 2. Proiectele au fost aprobate în ședința Consiliului Local
Trei locuri de joacă vor fi amenajate în Sectorul 2. Proiectele au fost aprobate în ședința Consiliului Local. Sursa foto: Freepik

În Sectorul 2 al Capitalei se vor amenaja mai multe locuri de joacă pentru cei mici. Proiectele au fost aprobate în ultima ședință organizată a Consiliului Local. Astfel, copiii vor beneficia de noi spații în care se pot juca și relaxa.

Trei noi locuri de joacă vor fi amenajate în Sectorul 2

Continuăm să investim în amenajarea de noi locuri de joacă, dar şi de relaxare la noi în sector. Ne dorim un sector cu multiple spaţii moderne de joacă şi de recreere, în beneficiul tuturor, iar în acest sens, în ultima şedinţă de Consiliu Local am obţinut aprobarea pentru amenajarea a trei astfel de locuri, a transmis Primăria Sectorului 2 pe pagina de Facebook.

Unul dintre cele trei locuri de joacă va fi amenajat pe Șoseaua Colentina nr. 19. Cel de-al doilea se va afla pe Strada Luntrei nr. 3, iar cel de-al treilea va avea și o zonă de odihnă și de recreere, acesta amenajându-se între Străzile Doctor Constantin Zlătescu, Matei Voievod, Agricultori şi Şoseaua Mihai Bravu.

Pentru fiecare dintre cele trei proiecte din Sectorul 2 s-a prevăzut un buget:

  • 843.133,66 lei fără TVA, respectiv 1.002.212,76 lei cu TVA, pentru locul de joacă pentru copii de pe Şoseaua Colentina nr. 19,
  • 907.780,54 lei fără TVA, respectiv 1.079.044, 17 lei cu TVA, pentru locul de joacă de pe Str. Luntrei nr. 3,
  • 6.645.410,25 lei fără TVA, respectiv 7.896.962,02 cu TVA, pentru amenajarea locului de odihnă, recreere, joacă şi spaţii verzi între Străzile Doctor Constantin Zlătescu – Matei Voievod -Agricultori şi Şoseaua Mihai – Bravu.

Primăria Sectorului 2 a menționat faptul că petrecerea timpului liber trebuie să fie o plăcere, mai ales în proximitatea locuințelor cetățenilor, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Din acest motiv, reprezentanții instituției își doresc să modernizeze și să amenajeze cât mai multe spații verzi – unde este posibil – pentru a crește calitatea vieții locuitorilor.

Te-ar mai putea interesa și:

Pe Str. Liviu Rebreanu din Sectorul 3 a fost amenajat un nou loc de joacă

Robert Negoiță a anunțat în luna martie că un nou loc de joacă pentru copii a fost amenajat pe Strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3:

Vine vara, vine timpul bun și trebuie să ne pregătim pentru asta. Și nu doar pentru noi, ci și pentru cei micuți, copiii noștrii care au nevoie de locuri de joacă multe, bine amenajate, cu spații, cu pădure.

Iată aici, pe Liviu Rebreanu, chiar lângă bulevard, avem un părculeț care e destul de mare. Vara poți sta la umbră, deci este destul de confortabil și amenajăm loc de joacă pentru copii aici. Arată foarte bine!, a precizat Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

Acesta a transmis, în acel moment, că s-au montat câteva căsuțe și câteva tobogane și urmează să se monteze și leagăne în parc.

De asemenea, acesta a menționat că spațiul este plin de copaci care să asigure umbra pe timpul verii și un spațiu sigur pentru cei mici.

Robert Negoiță a mai spus că își dorește cât mai mult spațiu verde și aer curat în Sectorul 3.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies