Trei linii STB, blocate jumătate de oră după un accident incredibil în dreptul stației de tramvai Cartier Panduri. O mașină s-a înfipt într-un copac de lângă șină

18 mai 2023
5092 Afișari
Trei linii STB, blocate jumătate de oră după un accident incredibil în dreptul stației de tramvai Cartier Panduri. O mașină s-a înfipt într-un copac de lângă șină
Trei linii STB, blocate jumătate de oră după un accident incredibil în dreptul stației de tramvai Cartier Panduri. O mașină s-a înfipt într-un copac de lângă șină. Sursa foto: Facebook - Reclamații STB (fostul RATB) București

Trei linii STB au fost blocate în dreptul stației Cartier Panduri, pe Șoseaua Progresului în urma unui accident de circulație. Acesteau au fost blocate și deviate timp de 33 de minute.

Trei linii STB, blocate din cauza unui accident

Liniile de tramvai 10, 11 și 25 au fost blocate în dreptul stației Cartier Panduri. O mașină a intrat frontal într-un copac. Nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs accidentul.

La fața locului a ajuns echipajul SMURD și o echipă de descarcerare.

Liniile 10, 11 și 25 blocate în dreptul stației Cartier Panduri. Cauza, accident de circulație. Smurd si descarcerare la fata locului, a transmis o persoană pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

După aproape 35 de minute, liniile de tramvai și-au reluat mersul normal.

Liniile 10, 11 și 25 funcționează normal pe Șos. Progresului. Blocare și deviere: 33 de minute (14:22-14:55), a anunțat STB pe Twitter.

Ieri un accident grav a avut loc la mall Prosper

Miercuri, 17 mai, un accident grav a avut loc la mall Prosper, la intersecția dintre Calea 13 Septembrie și strada Mihail Sebastian. Un martor a oferit câteva detalii despre ce s-a întâmplat pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov.

Acesta a spus că un camion ar fi lovit o femeie, iar altcineva completează:

Era o geantă pe jos și erau și alte lucruri împrăștiate, încercau să o urce în salvare când am trecut.

Victima a fost transportată de urgență la spital, iar starea acesteia părea destul de gravă.

În urma acestui incident, mai multe linii STB au fost blocate, iar autobuzele au circulat deviat, anunța STB pe Twitter:

Liniile 122, 232, 226 și 385 – blocate în zona Calea 13 Septembrie/Str. Sebastian, pe sensul spre Șos. Progresului, respectiv spre Arcade Berceni. Cauza: eveniment de circulație terți. Autobuzele circulă deviat.

În fiecare zi se produc accidente, multe dintre ele minore, în București. Însă tot zilnic se petrec și câteva grave.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies