ARHIVA B365

Trei hoți de capace de roți prinși în flagrant de polițiști în Capitală

În dimineaţa zilei de joi, 21 februarie a.c., polițiștii aflaţi în serviciul de patrulare au observat cum trei tineri demontau mai multe capace de la roţile unui autoturism parcat, după care le puneau într-un alt autoturism.

Poliţiştii bucureşteni au intervenit imobilizându-i pe cei trei şi conducându-i la secţia de poliţie împreună cu autoturimul pe care suspecţii l-ar fi folosit în activitatea infracţională.

În urma controlului realizat asupra autoturismului, poliţiştii au mai identificat 11 capace ornamentale ce aparţineau altor trei autoturisme, o antenă a unei staţii de emisie-recepţie, o şurubelniţă şi două cuţite, faţă de acestea din urmă existând suspiciunea că ar fi fost utilizate şi în comiterea altor fapte similare.

Documentând activitatea infracţională a celor trei suspecţi, poliţiştii bucureşteni au mai stabilit şi faptul că aceştia, în noaptea de 19/20 februarie a.c., ar fi sustras de la cinci autoturisme parcate în sectorul 3 al Capitalei, geamurile oglinzilor retrovizoare. Bunurile sustrase, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, au fost recuperate.

Cercetările sunt continuate către judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei trei suspecţi în stare de reţinere, aceştia urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Un eveniment asemănător a avut loc în urmă cu un an, în același sector la Capitalei, când trei hoți de capace de roți, de vârste asemănătoare, au fost reținuți cu uz de armă


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button