Trei fetițe și-au înființat o mică afacere în Bucureștii Noi. Acestea și-au făcut un stand și au început să vândă limonadă

01 iun. 2023
2176 Afișari
Trei fetițe și-au înființat o mică afacere în Bucureștii Noi. Acestea și-au făcut un stand și au început să vândă limonadă
Trei fetițe și-au înființat o mică afacere în Bucureștii Noi. Acestea și-au făcut un stand și au început să vândă limonadă. Imagine simbol: Unsplash

Știți acele zile toride de vară, când tot ce vă doriți este o băutură rece? Ei bine, trei fetițe s-au gândit să le facă o surpriză bucureștenilor și au făcut un stand cu limonadă.

„Doar 1 leu paharul”

O bucureșteancă a fost plăcut impresionată de inițiativa unor eleve de școală primară, care și-au făcut un stand cu limonadă în Bucureștii Noi.

Femeia a spus că soțul ei a trecut pe la fetițe (chiar de două ori) ca să cumpere limonadă și să le susțină micul business. Prețul unui pahar de limonadă era 1 leu atunci când bărbatul a trecut pe acolo, dar fetițele nu se supără dacă primesc și tips.

  • Dragilor, pe strada Nazarcea, dupa școală, pe partea stânga cum mergi spre strada Oașului, sunt 3 fetițe, eleve la școala primară. Vă oferă limonadă rece. Doar 1 leu paharul, dar nu se supără dacă lăsați și tips. Poate treceți pe acolo să le faceți vânzare! Soțul meu tocmai a trecut pe acolo și le-a făcut vânzare și la dus și la întors. A venit acasă foarte încântat de aceste micuțe.” a scris V. N. P.

Însă, altă bucureșteancă a spus că, între timp, cele trei fetițe au modificat prețul.

Din cauza inflației, paharul de limonadă a ajuns să coste 3 lei!

Între timp, paharul de limonadă s-a făcut 3 lei. Un business înfloritor! Foarte simpatici copiii.” – A. C.

Femeia a povestit despre mica afacere a fetițelor pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”. Acolo, mai mulți internauți au apreciat inițiativa elevelor și le-au felicitat.

De asemenea, o mămică a adăugat un comentariu la postare în care a spus că mai mulți copii din cartier s-au gândit să vândă câte ceva ieri. Unii și-au confecționat un stand din carton, unde vindeau limonadă și brățări. Alături, au pus o tablă, pe care au scris cu cretă colorată „Limonadă – 3 lei, vă așteptăm cu drag!”

Stand de limonadă în Bucureștii Noi
Stand de limonadă în Bucureștii Noi. Sursa foto: Facebook/ Andreea Radan

Copiii păreau foarte fericiți și i-au bucurat și pe trecătorii care aveau nevoie de o băutură rece. Bucureștenii au spus că speră să vadă mai des activități de genul asta:

Sper să facă mereu câte o activitate de genul.” – V. N. P.

Te-ar putea interesa și:

Cookies