Trei femei din Sectorul 6 au fost agresate sexual și tâlhărite în lift. Agresorul a fost prins de polițiști și dus la secție

26 aug. 2023
5023 afișări
Trei femei din Sectorul 6 au fost agresate sexual și tâlhărite în lift. Agresorul a fost prins de polițiști și dus la secție
Trei femei din Sectorul 6 au fost agresate sexual și tâlhărite în lift. Agresorul a fost prins de polițiști și dus la secție | Sursă foto: Captură Antena 3 CNN

Trei femei din București au fost agresate sexual în lift, de un bărbat în vârsta de 45 de ani. Atacurile au avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, într-un interval scurt de timp. Din fericire, agresorul a fost prins de către polițiști.

Trei femei din Sectorul 6, agresate sexual în lift

Cele trei atacuri din București au avut loc într-un interval scurt de timp, unul dintre ele fiind chiar surprins de camerele de luat vederi instalate atât în scara blocului, cât și în lift.

Individul periculos, în vârsta de 45 de ani, a fost prins de polițiști după cel de-ar treilea atac, conform Antena 3 CNN.

Vineri, 25 august 2023, o femeie în vârstă de 27 de ani a anunțat DGPMB cu privire la faptul că, în timp ce se afla în liftul unui bloc din Sectorul 6 a fost agresată sexual de un bărbat. Tot ieri, la ora 21:00, o altă femeie în vârstă de 38 de ani a sunt la poliție și a sesizat o situație similară:

În timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, în Sectorul 6, un bărbat ar fi agresat-o sexual, după care ar fi deposedat-o, prin violență, de geanta în care avea un laptop și mai multe bunuri personale.

În urma acestor sesizări Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Secției 21, a început verificările, încercând să îl identifice pe cel bănuit de săvârșirea faptelor.

Ultimul atac al agresorului a fost sesizat către poliție în jurul orei 23:40, de o femeie în vârstă de 33 de ani. Aceasta a anunțat că bărbatul a agresat-o sexual, tot într-un lift din Sectorul 6. Mai apoi, acesta i-a furat suma de 150 de lei.

Agresorul a fost prins de polițiști

Din fericire, la scurt timp, bărbatul de 45 de ani a identificat și depistat de către agenții de poliție. Ulterior, acesta a fost dus la secție pentru dispunerea măsurilor legale.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de:

  • Agresiune sexuală,
  • Tâlhărie.

La acest moment, cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sector 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria S6.

Cookies