ȘTIRI

CINCI CUTREMURE în Galați, în această dimineață

Primul cutremur s-a produs la ora 7.37, la o adâncime de 5 kilometri şi a avut o magnitudine de 3.6 pe scara Richter, scrie infp.ro. Cel de-al doilea seism s-a produs la ora 7.43, la o adâncime de 10 kilometri şi a înregistrat o magnitudine de 2.7. Cel de-al treilea a avut o magnitudine de 2,8 pe strada Richter si s-a produs la 8:34.

Un al patrulea seism s-a produs la ora 8.52, la o adâncime de 5 kilometri. Acesta a avut magnitudinea de 3.0 pe scara Richter.

Ultimul cutremur s-a produs la ora 9.41, la o adâncime de 4 kilometri şi a avut magnitudinea de 3.1.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi dimineață, vizavi de situația de Galați că: „Este vorba de fenomene pe care le monitorizăm în permanență. Inspectoratul pentru Situații de Urgență este pregătit.”

Mircea Radulian, directorul ştiinţific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), a declarat, la România TV, că potrivit datelor pe care le deţin, activitatea seismică din Galaţi nu ar trebui să se intensifice. Mai mult, directorul INFP a precizat că „suntem în faţa unui fenomen pe care deocamdată nu ştim exact cum să îl catalogăm”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button