FIT CITY

Trei copii cu SHU mai sunt internaţi la Spitalul Marie Curie. Care este starea lor de sănătate

„Toți cei trei copii sunt internați în secția de nefrologie, acolo unde primesc tratament de specialitate, iar doi dintre aceștia sunt supuși procedurilor de dializă peritoneală. Copiii au o stare bună de sănătate cu evoluție favorabilă”, se arată în comunicatul Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată precizează că, în această perioadă, în unitatea sanitară au primit tratament de specialitate pentru sindrom hemolitic uremic un număr de 14 copii, opt dintre aceștia fiind vindecați și externați.

Doi copii diagnosticați cu boală diareică acută, transferați la Spitalul Marie Curie

Doi copii diagnosticați cu boală diareică acută au fost transferați în ultimele 24 de ore de la Spitalul de Pediatrie Pitești la Spitalul Marie Curie din București, au anunțat, sâmbătă, reprezentanții Instituției Prefectului Argeș.

Unul dintre copii are un an și jumătate, iar celălalt un an și nouă luni. În spitalele din județul Argeș mai sunt internați sâmbătă 32 de copii, care prezintă scaune diareice, cu 11 mai puțin decât în urmă cu o zi, potrivit unui comunicat al Instituției Prefectului.

Dintre cei 32 de copii internați la unități medicale din Argeș, 26 sunt mai mici de doi ani.

La Spitalul de Pediatrie Pitești sunt internați 24 de copii, dintre care 19 mai mici de doi ani, iar la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Pitești sunt trei copii, doi dintre ei cu vârsta sub doi ani. Un copil mai mic de doi ani se află în secția de pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș și alți patru la Spitalul Municipal Câmpulung Muscel.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button