ARHIVA B365

Bărbaţii care au spart locuinţa bodyguardului de la #COLECTIV au fost ARESTAŢI PREVENTIV UPDATE

UPDATE 12.40 Cei trei bărbaţii suspectaţi că i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv, Florin Cristian Popescu, au fost arestaţi preventiv vineri pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Sectorului 4. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor trei bărbaţi suspectaţi că în luna noiembrie i-au spart casa bodyguardului de la clubul Colectiv, în timp ce acesta era internat în spital. 

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare, joi, 25 februarie,  patru mandate de percheziţie, în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova şi trei mandate de aducere, emise pe numele unor bărbaţi bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de tentativă la furt din locuinţa unui bărbat ce se afla internat în spital, care ulterior a decedat.

 

La data de 2 noiembrie 2015 poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unui apartament ce aparţine unui bărbat ce se afla internat într-un spital, ca urmare a incidentului din data de 30 octombrie 2015, petrecut în clubul Colectiv.


Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată a fost săvârşită de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 38 de ani, cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională.

În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că bănuiţii, cunoscând faptul că proprietarul apartamentului se afla internat în spital, au pătruns prin efracţie în locuinţă.

Din cauza stării precare de sănătate a victimei şi ulterior decesului acesteia, aceasta nu a putut fi audiată.

La data de 25 februarie a.c., au fost puse în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, în urma cărora au fost identificate şi ridicate obiecte vestimentare, mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la săvârşirea infracţiunii, cartele telefonice şi telefoane mobile, persoanele implicate fiind conduse pentru audieri la sediul Secţiei 15 Poliţie”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Florin Cristian Popescu este una dintre victimele incendiului care a avut loc în 30 octombrie în clubul Colectiv.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIA #COLECTIV. A fost publicat PRIMUL APEL LA 112 din noaptea incendiului în club. AUDIO 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button