Trei bărbaţi, recent liberaţi din penitenciar, prinşi în timp ce încercau să fure trei biciclete

de:
13 iul. 2015
0 afișări
Trei bărbaţi, recent liberaţi din penitenciar, prinşi în timp ce încercau să fure trei biciclete

Trei bărbaţi, recent liberaţi din penitenciar, au fost prinşi de poliţişti, sâmbătă, în jurul orei 02.15, în timp ce încercau să fure trei biciclete dintr-o anexă a unui imobil din Sectorul 2 al Capitalei.

„Agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 9 Poliţie au supravegheat zona şi au reuşit prinderea în flagrant a trei bărbaţi, toţi cunoscuţi cu preocupări de natură infracţională, imediat după ce au pătruns în anexa imobilului în cauză, de unde au sustras trei biciclete.

Datorită intervenţiei prompte, prejudiciul cauzat prin săvârşirea faptei a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunţă Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Cookies